Politie Groningen

Groningse agenten doen weer mee met Nijmeegse Vierdaagse 2011

voor de 35ste keer vertegenwoordigd

Groningen/Nijmegen , 17-07-2011 o De 95ste Nijmeegse Vierdaagse gaat 19 juli as. van start. Het Groningse korps is al weer voor de 35ste keer vertegenwoordigd.

De politie-wandelgroep bestaat dit jaar uit 28 politieagenten en 8 verzorgers. De agenten lopen de tocht in uniform. Er wordt door twee detachementen 40 en 50 km per dag gewandeld.

Twitter

De Nijmeegse Vierdaagse zal ook dit jaar weer in het teken staan van plezier, doorzettingsvermogen, blaren, polsbandjes en heel veel kilometers. De verrichtingen van de wandelaars zullen te volgen zijn via een speciaal Twitter-account @politie4daagse

Via radio te volgen

Ook de regionale media zal aandacht besteden aan het evenement. OOG radio en RTV Noord volgend de verrichtingen van de Groninger dienders. OOG radio (alleen voor de Stad Groningen) zal dagelijks verslag doen in het radioprogramma De dagdoorbraak tussen 12:00 en 13:00 uur. RTV Noord zal s morgens tussen 06:00 en 09:00 uur in het radioprogramma Van Zes tot Noord aandacht besteden aan de Groningse wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse.

foto intocht vierdaagse

Intocht Nijmeegse Vierdaagse 2010