KRO

Wandelen op KRO Radio- en TV

Uitzenddatum: 18/07/2011

Ook dit jaar is de KRO weer dé Vierdaagse-omroep! Van 18 t/m 22 juli zendt de KRO verschillende programma's uit in het kader van dit Nijmeegse wandelevenement.

Het Gevoel van de Vierdaagse
Dit jaarlijks terugkerende televisiemagazine volgt ook deze zomer weer het wel en wee in het wandellegioen. Nijmegenaar Fons de Poel presenteert samen met Hella van der Wijst het laatste nieuws, portretten van betrokkenen en alles wat met wandelen én de Nijmeegse Vierdaagse te maken heeft, rechtstreeks vanuit Nijmegen. Een nieuwe rubriek wordt 'De 1000 meter met Hella' waarin Hella binnen 1000 meter een deelnemer van de vierdaagse probeert te doorgronden over zijn leven en deelname aan de Vierdaagse.
18 t/m 22 juli om 19.25 op Nederland 1

KRO's Tijd voor Twee
Op vrijdag 22 juli presenteert Frits Spits zijn programma live vanuit De Vereeniging in Nijmegen.
22 juli om 12.05 op Radio 2

KRO-Radio
Op Radio 1 t/m 6 besteden KRO-programma's van maandag 18 t/m vrijdag 22 juli dagelijks uitgebreid aandacht aan de Nijmeegse Vierdaagse.

De Wandeling
In KRO De wandeling worden deze zomer de mooiste wandelingen van het afgelopen jaar herhaald. Zo wandelt Hella onder andere met Arthur Japin, Lucille Werner en Mirjam Krieg, overlevende van Bergen-Belsen. Elke zondag om 9.10 op Nederland 2