Albron opent exclusief vip-wandelaarsterras Nijmeegse Vierdaagse

Persbericht van Albron B.V.

Voor de tiende achtereenvolgende keer is Albron sponsor en cateraar van de Nijmeegse Vierdaagse. De cateraar verzorgt eten en drinken op het start- en finishterrein van het wandelevenement. Albron opent bovendien een exclusief vip-wandelaarsterras waar een select gezelschap van wandelaars door een echte butler culinair in de watten wordt gelegd.

Op dinsdag, woensdag en donderdag worden de wandelaars vertroeteld op Albrons vip-wandelaarsterras. Onder meer de oudste en de jongste wandelaar zijn uitgenodigd, net als de buitenlandse wandelaar die het verst van Nijmegen woont en de wandelaar met de meeste Vierdaagse-onderscheidingen. Het terras, gevestigd op het balkon van de grote tent op de Wedren, biedt een smakelijk uitzicht over het bomvolle start- en finishterrein. De geselecteerde wandelaars genieten tussen 14.00 en 17.00 uur van de lekkerste hapjes, geserveerd door hun privé-butler.

De cateraar en sponsor van het grootste wandelevenement ter wereld zorgt daarnaast voor een muzikale noot. Alle deelnemers en bezoekers kunnen op dinsdag, woensdag en donderdag na de tocht komen swingen op de Wedren. De bekende dj's Wipneus en Pim verzorgen op die dagen voor de vijfde keer tussen 15.00 en 17.00 uur een gezellige show op het grote podium.

Albron verzorgt sinds 2001 het eten en drinken op het start- en finishterrein van de Nijmeegse Vierdaagse. De uitgifte is dagelijks van 03.00 uur tot 18.00 uur geopend voor publiek. Wat wordt er zoal op de Wedren besteld? De hardlopers op een rijtje:
-Ca. 22.500 koppen koffie en thee
-Ca. 44.000 liter bier
-Ca. 25.000 flessen en flesjes frisdrank/enerydrinks

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.albron.nl



Razende Robot Reporter