Gemeente Noordwijkerhout


Vaststelling wijzigingsplan Hoogstraat

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken bekend, dat zij bij het besluit van 21 juni 2011 het wijzigingsplan Hoogstraat ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plan maakt het mogelijk dat aan de Hoogstraat 22 grondgebonden woningen worden gerealiseerd.

Het wijzigingsplan ligt vanaf woensdag 13 juli 2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie.

Ook zijn deze documenten (toelichting, regels, verbeelding en vaststellingsbesluit), gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging digitaal te raadplegen via de bestemmingsplannen > Hoogstraat

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen degenen die tijdig hun zienswijze tegen het wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, dan wel door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij/zij niet tijdig een zienswijze heeft ingediend, tegen het besluit van 21 juni 2011 beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Tegen het wijzigingsplan kan iedereen beroep instellen.

Een beroepschrift heeft echter geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van het college in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.