Gemeente Noordwijkerhout


Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Victorschool en Puyckendam

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 juni 2011 heeft besloten het bestemmingsplan "Victorschool & Puyckendam" gewijzigd vast te stellen.

Wijzigingen

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp van het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen die in het bestemmingsplan zijn aangebracht, zijn in een aparte `Nota van wijzigingen', die behoort bij het raadsbesluit, aangegeven.

Vaststelling hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout hebben ten behoeve van bovengenoemd bestemmingsplan bij besluit van 6 juni 2011 een hogere grenswaarde ten gevolge van het wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 83 e.v. van de Wet geluidhinder vastgesteld voor de blokken 2, 3, 4, 5 en de school.

Terinzagelegging

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan `Victorschool & Puyckendam' en bijbehorende stukken, waaronder de `Nota van beantwoording zienswijzen', de `Nota van wijzigingen', het raadsbesluit en het besluit vaststelling hogere grenswaarden liggen met ingang van woensdag 13 juli 2011 voor een periode van 6 weken gedurende openingstijden ter inzage.

Het bestemmingsplan `Victorschool & Puyckendam' (NL.IMRO.0576.BP200900005) is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via Bestemmingsplannen > Victorschool & Puyckendam

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan tegen het besluit van de gemeenteraad inzake de vaststelling van het bestemmingsplan en/of besluit vaststelling hogere grenswaarde beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Beroep instellen tegen genoemde besluiten kan alleen wanneer u: tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend en belanghebbende bent;
belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen; belanghebbende bent en bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Indien beroep is ingesteld, kan tevens om een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.