Gemeente Noordenveld

jubilarissen

Bedrijfsbezoeken aan jubilarissen

Gepubliceerd op: 18 juli 2011

Op vrijdag 15 juli 2011 bracht burgemeester Hans van der Laan, portefeuillehouder economische zaken, een bedrijfsbezoek aan twee bedrijven die dit jaar hun jubileum vieren.

Van der Laan startte om 9.00 uur bij Diergeneeskundig Centrum Hopmans aan de Groene Zoom 2 te Roden. Het team ontving de burgemeester graag bij hun bedrijf dat dit jaar 25 jaar bestaat. In de zomer van 1986 begonnen de heer en mevrouw Hopmans een praktijk voor kleine huisdieren. Dat deden ze aan huis. Nu, een kwart eeuw later, werken ze met een team van zes dierenartsen, dat ondersteund wordt door een team van tien dierenartsassistentes. Vanaf 2003 wordt er ook vanuit de vestiging in Hoogkerk gewerkt.

Hopmans is een eerste en tweedelijns kliniek voor gezelschapsdieren en biedt kwaliteit op het gebied van onder ander de basisdiergeneeskunde, orthopedie, chirurgie, diagnostiek, dermatologie, tandheelkundige zorg en puppybegeleiding,

Om 10.00 uur vervolgde Van der Laan zijn weg richting Nieuw-Roden naar de volgende jubilaris. De Kluts bestaat dit jaar tien jaar. De heer en mevrouw Bijstra ontvingen de burgemeester in hun kinder- en buitenschoolse opvang aan de Roderweg 82-84. Vanaf 18 maanden tot vier jaar kunnen kinderen van 's morgens zeven tot 's avonds zeven uur hier terecht. Basisschoolleerlingen kunnen vóór, tussen en na schooltijd hier komen spelen, leren en genieten onder leiding van professionele pedagogische medewerkers. De Kluts is het hele jaar door open, behalve op nationale feestdagen. Ook tijdens de schoolvakanties is De Kluts open en is er van alles te beleven.