Gemeente Enkhuizen

Het college bedankt betrokken inwoners

De burgemeester en wethouders zijn de wijk ingegaan op 2, 9 en 16 juli om met inwoners te praten over wat er leeft in hun wijk. Het college streek neer op het Koperwiekplein, in de Kadijken en in het Snouck van Loosenpark.

Veel inwoners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om op deze laagdrempelige en persoonlijke manier het gesprek aan te gaan met de bestuurders van de stad. Alle vragen, opmerkingen, oplossingen en klachten die tijdens het wijkbezoek niet direct beantwoord konden worden, zijn genoteerd met als doel deze zo snel mogelijk uit te zetten bij de juiste vakafdeling binnen de gemeentelijke organisatie. Op meldingen van tijdelijke aard zoals loszittende stoeptegels en overlast door achterstallig groenonderhoud wordt uiteraard zo snel mogelijk actie ondernomen. Zaken die eerst beleidsmatig getoetst of ter plaatse onderzocht moeten worden, nemen naar verwachting iets meer tijd in beslag. Over de voortgang worden inwoners op de hoogte gehouden via het gemeentenieuws, de gemeentelijke website of via een brief.

Het college, de gemeentesecretaris en de overige medewerkers van de gemeente en Welwonen kijken terug op geslaagde wijkbezoeken en bedanken hierbij alle inwoners voor hun aanwezigheid en constructieve inbreng.

Het college