Cobouw lanceert nieuwe Kennisbank Power Quality

Persbericht van BU Business Information

PERSBERICHT

Nieuw! Kennisbank Power Quality

Online Antwoorden, Oplossingen en Tools voor de E-installateur

Met de nieuwe online Kennisbank Power Quality biedt Installatie Journaal vanaf heden actuele en betrouwbare antwoorden, oplossingen en tools voor alle Power Quality-vragen. Installateurs kunnen deze Kennisbank nu gratis een maand lang uitproberen via www.cobouw.nl/powerquality.

Met Kennisbank Power Quality biedt Installatie Journaal in samenwerking met Sjef Cobben uitgebreide, deskundige en onafhankelijke vakinformatie die de E-installateur ondersteunt in zijn werkproces. Kennisbank Power Quality helpt de installateur om oorzaken en problemen te herkennen, te kiezen voor de beste oplossingen en adviezen, tijd te besparen en aan de voorschriften te voldoen, inzicht te krijgen in de kosten, installaties efficiënter in te richten, uitval te voorkomen en (veiligheid)risico's te vermijden.

In Kennisbank Power Quality staan de beschrijvingen van problemen met bijbehorende oplossingen, methoden en technieken centraal. Deze worden ondersteund door een praktische uitleg van relevante begrippen, normen en wet- en regelgeving. Om het werkproces van de installateur te vergemakkelijken, zijn er diverse praktijkcases, rekentools, checklists, tabellen en doorrekenbare formules beschikbaar. Daarnaast fungeert Kennisbank Power Quality als persoonlijk Power Quality-dossier, doordat de installateur notities bij artikelen kan maken en deze vervolgens op kan slaan.

Komt de E-installateur een praktijkprobleem tegen, waarvoor Kennisbank Power Quality niet direct over een oplossing beschikt, dan kan zijn vraag via Kennisbank Power Quality worden voorgelegd aan expert Sjef Cobben. Hij komt dan snel met een antwoord, tips en adviezen.

Om gebruik te maken van alle mogelijkheden die de website biedt, dienen bezoekers zich te abonneren op één van de abonnementsvormen. Bij een betaald abonnement vanaf 150,- euro per jaar ontvangt de abonnee bovendien het boek 'Power Quality problemen en oplossingen' ter waarde van 75,- euro.

Voor meer informatie en het gratis proefabonnement: www.cobouw.nl/powerquality
Bekijk de kennisbank op: http://powerquality.cobouw.nl/

--------------------------------------------

Installatie Journaal is onderdeel van Cobouw, de portal voor de Nederlandse bouw.

Cobouw is een multimediale uitgave van Sdu Uitgevers voor de bouwprofessional. Met het dagblad, e-mailnieuwsbrieven, apps en de website biedt Cobouw het laatste nieuws voor de bouw- en installatiebranche, gemaakt door een onafhankelijke redactie. Abonnees hebben toegang tot een uitgebreid online-archief, databanken en kennisbanken. Met ca. 90.000 unieke bezoekers per maand, met name directie en hoger management, is Cobouw een van de grootste bouwportalen in Nederland.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.cobouw.nl/powerquality
Bijlage:
* persbericht kennisbank - 18 juli 2011docx


Noot voor redacties


BU Business Information

Noot voor de red actie/

Razende Robot Reporter