Amsterdam RAI

Amsterdam RAI kiest N200 voor bezoekersregistratie

18-7-2011 N200, Europees marktleider op het gebied van bezoekersregistratie, zal voor alle vakbeurzen georganiseerd door Amsterdam RAI de registratie op zich gaan nemen. In een uitgebreid selectieproces, waaraan verschillende partijen deelnamen, wist N200 de RAI volledig te overtuigen van de functionaliteit van het ENTER registratiesysteem.

Pagina-inhoud
Luc Beyer, Directeur van Amsterdam RAI is vol vertrouwen: "De markt om ons heen verandert snel. Om voorbereid te zijn op alle toekomstige ontwikkelingen en omdat eigen bouw niet meer onze voorkeur geniet, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. Van de acht partijen die zich hebben gepresenteerd scoorde N200 duidelijk op meerdere vlakken het beste."

Naast de verantwoordelijkheid voor de vakbeurzen georganiseerd door Amsterdam RAI, neemt N200 ook trade fairs van andere organisatoren in het complex voor haar rekening. Op jaarbasis worden in de RAI meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak-) beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere meetings, presentaties en andere bijeenkomsten georganiseerd. Genoeg te doen dus; maar Beyer is er van overtuigd dat N200 de klus zal klaren: "We zijn vol vertrouwen dat we aan N200 een solide en professionele partner hebben."

Er is echter weinig tijd om het nieuwe partnerschap te vieren; de samenwerking kent namelijk een vliegende start met het inrichten van de eerste twee beurzen waar ENTER voor zal worden ingezet dit najaar: Aquatech Amsterdan en Intertraffic China in Beijing.

N200 ontwikkelt en levert innovatieve hardware producten en software applicaties voor bezoekersregistratie, ticketing en lead retrieval. Het ENTER bezoekersregistratiesysteem wordt door heel Europa gebruikt voor evenementen, beurzen en congressen. Met kantoren in Haarlem, Londen en Keulen rekent N200 onder meer bedrijven als ABN AMRO, Akzo Nobel, British Telecom, easyFairs en VNU Exhibitions tot haar klantenkring.


---

---------------
Voor meer informatie & beeldmateriaal:
Bart van Bijnen - Directeur N200.com B.V.
T. +31 (0) 23 5 120 160
F. +31 (0) 23 5 120 161

E. b.v.bijnen@n200.com
L: http://nl.linkedin.com/in/bartvanbijnen
W:www.n200.com
I amsterdam

_ _