Gemeente Zwijndrecht

Seniorendag wijkplatform Walburg 220611

Wijkplatform "Walburg" heeft woensdag 22 juni weer de handen uit de mouwen gestoken om voor de 65 aanwezige senioren uit de wijk Walburg een gezellige middag neer te zetten in activiteitencentrum "Het Baken".

image
Deze middag was bedoeld om alle senioren uit Walburg de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en om mensen vertrouwd te maken met het activiteitencentrum, hier wordt juist voor deze doelgroep veel georganiseerd. Er zijn onder andere. koffie-inlopen, een seniorenrestaurant en speciale gymnastiek voor senioren die slecht ter been zijn. Ook hier was er deze keer een interessante voorlichting door de diëtiste van de thuiszorgorganisatie "Aafje", speciaal gericht op gezonde voeding voor senioren. In het najaar zal de "Swinhove Groep" mogelijk een presentatie geven over `Verzorgd Wonen', datum volgt.

Na de pauze was er gelegenheid mee te zingen met het "Zwijndrechts Smartlappenkoor", het was dan ook weer een gezellige boel. De reacties van de wijkbewoners waren hartverwarmend: erg gezellig, informatief, voor herhaling vatbaar en wij kijken uit naar andere middagen. Het wijkplatform heeft met deze middag weer veel senioren een plezier gedaan.

Meer weten?

Het Wijkplatfom wil graag veel voor de wijk betekenen, heeft u ideeën, mail ons dan. Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door activiteitencentrum "Het Baken" en Diensten Wonen met Zorg (Swinhove, Swoz en Aafje). Wilt u meer weten over de activiteiten in het Baken? Neem dan contact op met Jeannette Tros, telefoon: (06) 1842 5019

Namens het wijkplatform Walburg

info@wijkplatformwalburg.nl