Nederlandse Tafeltennisbond


Verenigingsbestuurders opgelet
18-7-2011

In september zal `Het sportbestuur van het jaar' weer bekend gemaakt worden. Deze verkiezing is opgezet omdat een sportbestuur maar zelden een schouderklopje ontvangt voor de bergen werk die het verzet. Even stilstaan bij succes, komt eigenlijk niet voor op de agenda van de bestuurder. Daarom is deze verkiezing zo belangrijk, zodat verenigingsbestuurders de pluim krijgen die zij zo hard verdienen! Daarom zoekt het magazine SPORT Bestuur & Managementsamen met zijn partners elk jaar naar het beste verenigingsbestuur van Nederland. Zit u in zo'n ambitieus bestuur, of heeft uw sportclub een bestuur waar u trots op bent? Doe dan mee! Meld je aan
via;http://www.sportbestuurvanhetjaar.nl/procedure.phpDe winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 18 november tijdens het 8e Nederlands Congres voor Sportbestuurders.

Het centrale thema tijdens deze 8e editievan dit Nederlands Congres voor Sportbestuurders is `Leven lang boeien & binden in de sport; kansen voor de sportvereniging'. Het congres stelt drie thema's centraal, die na een plenaire aftrap in de praktische parallelsessies worden uitgediept. Deze actuele thema's zijn:
. Loopbaan van sporters; van jeugd tot senioren; . Boeien & binden van vrijwilligers en bestuurders; . Ontwikkelingen in en rond de vereniging.

Dit congres is niet gratis. Het is wel een uitgestrekte mogelijkheid om te leren van best practice voorbeelden, innovatieve ideeën op te doen en om nieuwe contacten te leggen waar je later nog veel aan kunt hebben.

Gratis kennisdeling `Ervaringen Proeftuinen in de sport'

Wilt u liever een gratis mogelijkheid om te leren van best practice voorbeelden dan kunt u kiezen voor de kennisdelingsbijeenkomsten van het programma `Proeftuinen Nieuwe Sportmogelijkheden'. Dit programma loopt namelijk in 2011 af. NOC*NSF wil graag de kennis over en leerervaringen uit deze succesvolle concepten met u delen en organiseert daarom dit najaar vijf gratis regionale bijeenkomsten.

Dus wilt u ideeën opdoen voor een vernieuwend sportaanbod bij uw sportvereniging of uw gemeente? Meld u dan aan want er kunnen per bijeenkomst maximaal 50 personen deelnemen. Voor data en locaties klikt u op deze linkhttp://bit.ly/nVW2Qm
NTTB/EB