Bouwfonds

Geslaagde start verkoop fase één Nes Noord Schagen

12 juli 2011 -

Op donderdag 7 juli 2011 startte Vliedlande V.O.F. de verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Nes Noord te Schagen. Daarmee is de langverwachte realisatie van de nieuwe uitbreidingswijk Nes Noord van start gegaan. Er waren zo'n 1.000 mensen aanwezig. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 19 juli 17.00 uur inschrijven voor de loting bij de makelaar.

In de eerste fase worden 22 appartementen en 26 eengezinswoningen gerealiseerd. Hieronder bevinden zich twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Niels van Ginkel van Vliedlande V.O.F.: 'Het plan Nes Noord krijgt veel belangstelling, al voor de start verkoop ontvingen de makelaars verzoeken voor informatie. Aanwezigen waren positief gestemd over de variatie in het aanbod en de afwerking van de woningen en appartementen.' Tijdens de informatiebijeenkomst konden geïnteresseerden de woningen bekijken, interactief door het plan lopen en vragen stellen. Het interactieve filmpje is tevens via de website www.schagennesnoord.nl te zien.

Over Nes Noord

In Nes Noord staat 'water wonen' centraal. Daarnaast wordt er veel groen gerealiseerd in de wijk en zijn er verkeersluwe straten. De eengezinswoningen zijn allemaal Climate Ready; ze hebben standaard vloerverwarming en een 10% lagere energie prestatie coëfficiënt. Een starterslening van de gemeente Schagen behoort bij de meeste woningtypes tot de mogelijkheden. Naast via de informatieavond zijn er ook verkoopbrochures beschikbaar bij de makelaars Vlieg, tel. 0224 29 64 41 (woningen en appartementen) en Hoekstra en Van Eck, tel. 0224 29 97 90 (appartementen) of zie www.schagennesnoord.nl .

Over Vliedlande V.O.F.

Vliedlande V.O.F. is een samenwerkingsverband tussen Bouwfonds Ontwikkeling en VolkerWessels Vastgoed.