Gemeente Dongen

Oproep aan ondernemers

Publicatiedatum: 18-7-2011

Het RMB (adviesdienst voor overheden) roept ondernemers op om te participeren in één van de vijf wandelarrangementen die voor het Wandelroutenetwerk Hart van Brabant worden ontwikkeld. Tot het einde van deze maand kunnen alle ondernemers uit de gemeenten Dongen, Tilburg, Waalwijk, Loon op Zand, Gilze en Rijen en Heusden zich melden.

Wandelroutenetwerk Hart van Brabant
Op 29 mei jl. is het Wandelroutenetwerk Hart van Brabant officieel geopend. Voor de wandelaar zijn er vanaf dat moment ruim 500 kilometer bewegwijzerde wandelpaden bijgekomen. Het wandelroutenetwerk Hart van Brabant heeft hetzelfde principe als het fietsknooppuntensysteem. De wandelaar loopt van knooppunt naar knooppunt en bepaalt zelf de route en het aantal kilometers dat hij of zij wil wandelen. Dit wandelroutenetwerk is weergegeven op vier deelkaarten met bijbehorende themagidsen. Zo kan de wandelaar vanuit zijn luie stoel de route uitstippelen of een themaroute uitkiezen voordat hij erop uit trekt.

Wandelarrangementen: doet u mee?!
Voor het Wandelroutenetwerk Hart van Brabant worden op dit moment, in opdracht van het RMB, vijf wandelarrangementen ontwikkeld door projectbureau Vivendi-Advies in Vrije Tijd. Deze arrangementen worden als een à la carte keuzemenu gepresenteerd. De wandelaar bepaalt zo zelf de samenstelling van het menu, afhankelijk van zijn specifieke wensen.

Wilt u onderdeel uitmaken van de wandelarrangementen Hart van Brabant? Stuur dan vóór 31 juli 2011 een e-mail naar Charlotte Michielsen van projectbureau Vivendi-Advies in Vrije Tijd: info@vivendi-advies.nl. Ook voor vragen over de te ontwikkelen arrangementen kunt u contact met haar opnemen.

Samenwerking
Het RMB heeft opdracht gekregen van de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Heusden, Dongen, Loon op Zand en Gilze en Rijen om dit project uit te voeren. Het project wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Interreg Vlaanderen Nederland en Midpoint Brabant.