Gemeente Súdwest Fryslân



Project Wijkgroen binnenstad Bolsward: de eerste ideeën!

Groencommissie binnenstad Bolsward

Nieuwe bomen en (stok)rozen aanplanten, nieuwe bankjes en de oude stadspoorten accentueren. Allemaal ideeën die zijn aangedragen tijdens de bijeenkomst van 29 juni jl. van de Groencommissie Binnenstad Bolsward. Het project Wijkgroen maakt verbeteringen op detailniveau mogelijk, van picknickbank tot struik. Op woensdag 20 juli maakt de groencommissie een rondgang door de binnenstad.

In september kunt u tijdens een bewonersavond reageren op de eerste ideeën en natuurlijk ook zelf ideeën aanleveren. Na de bewonersavond maakt de groencommissie aan de hand van offertes en de wensen van de bewoners een keuze uit de ideeën.

In november/december wil de gemeente graag samen met bewoners het groen aanplanten. De gemeente zorgt zelf voor het aanbrengen van bijvoorbeeld bankjes, picknicktafels e.d.

Wat is uw idee?
Heeft u, als inwoner van Bolsward, ook ideeën over het groen of de inrichting?Laat het ons voor 1 september a.s. weten via het formulier (klik hier).

Meer informatie?
Voor meer informatie over het project of voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij Peter Dijkstra, telefoon 0515-489000 of mail p.dijkstra@gemeenteswf.nl.
Meer informatie leest u ook bij Onderhoud & Beheer.

Lees hier de ideeën die er zijn n.a.v. de bijeenkomst van 29 juni jl.:
* Maatregelen Wijkgroen Binnenstad Bolsward (versie 29 juni 2011).pdf (2,53 MB)

Zie het origineel