Race omYardi Systems/Vastgoedmarkt Young Real Estate Talent te vinden gaat de laatste ronde in

Persbericht van PR Newswire

AMSTERDAM, July 18, 2011 /PRNewswire/ --

Yardi Systems, een toonaangevende ontwikkelaar van software voor beleggingen en vermogens- en vastgoedbeheer, is eens te meer een samenwerkingsverband aangegaan met Vastgoedmarkt in hun zoektocht naar jong toptalent in de Nederlandse vastgoedsector.

Dit is het vierde jaar dat Yardi Systems de jaarlijkse Young Talent Award ondersteunt en het bedrijf gaat dan ook verder op de ingeslagen weg om opkomend vastgoedtalent in Nederland te erkennen en huldigen. Tot de vorige winnaars behoorden Jeroen Lokerse (Cushman&Wakefield), Lonneke Wijnhoven (Heijmans) en Sara Veldhuizen (Savills).

De zoektocht naar de winnaar van de prijs in 2011 begon in april op het Vastgoedmarkt Trends Congres, toen op het openingsevenement aan CEO's en directeurs vanuit de industrie werd gevraagd om hun nominaties bekend te maken. Na een voorafgaande stemronde werden uit een groep van tien kandidaten uiteindelijk zes personen geselecteerd: Aeisso Boelman (Fakton), Feddo Bosveld (DTZ Zadelhoff), Walter Dielemans (CB Richard Ellis), Erik Groen (ABC Management Groep), Jac Huijsmans (ASR Vastgoed Ontwikkeling) en Paul Oudeman (Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam).

Deze kandidaten werden onlangs aan de tand gevoeld tijdens een live debat dat op 9 juni plaatsvond op de PROVADA-vakbeurs in Amsterdam. Aan de kandidaten werd gevraagd hun standpunten en ideeën te geven over een reeks onderwerpen. Na een stemronde werd de groep van zes teruggebracht tot een top drie, die doorgaat naar een laatste stemronde.

De kandidaten die de finale bereikt hebben zijn Aeisso Boelman (Fakton), Walter Dielemans (CB Richard Ellis) en Erik Groen (ABC Management Groep). De winnaar van de Young Talent of the Year Award zal in aanwezigheid van 500 gasten op zaterdag 12 november worden bekendgemaakt tijdens het PROVADA Captains of Industry Gala Dinner in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Stemmen kunnen worden uitgebracht op
http://www.vastgoedmarkt.nl/forms/youngtalent

Over Yardi

Yardi Systems legt zich al meer dan 28 jaar toe op het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van software voor investeringsbeheer van onroerend goed en vastgoedbeheer. Het YardiVoyager(TM)-systeem vormt het meest complete beheerplatform voor onroerend goed op de huidige markt. Yardi levert aan cliënten over de gehele wereld vanuit kantoren in Europa , Azië, Australië, en Noord-Amerika. Meer informatie over de producten en diensten van Yardi is te vinden op http://www.yardi.com.

Perscontact:
Martin Gedny - International Marketing Manager
Yardi Systems Limited
+44(0)1908-308400
Martin.gedny@yardi.com

Yardi Systems

CONTACT: .