4daagse TV: dit jaar te ontvangen in 923.000 huishoudens


UPC biedt 4daagse TV van Kanaal 13 aan via haar digitale evenementenkanaal

NIJMEGEN, ARNHEM, ELST, GROESBEEK, WIJCHEN, CUIJK, 20110712 -- 4DaagseTV doet ook dit jaar weer uitgebreid verslag van de Nijmeegse Vierdaagse en de bijbehorende 4Daagse-feesten. Via UPC kanaal 14 kan heel Nederland een week lang ook vanuit huis getuige zijn van ’s werelds grootste wandelevenement. 4DaagseTV is overal bij: de kerkdienst in de St. Stevenskerk, de brugslag bij Mook, het eerbetoon op de militaire begraafplaats en alles wat nog meer met het evenement te maken heeft.

Naast live-registraties besteedt 4DaagseTV ook de nodige aandacht aan het interactieve karakter. Kijkers worden uitgenodigd actief deel te nemen via sms, twitter, het insturen van foto’s en een heuse Miss4Daagse-verkiezing!

De dagelijkse uitzendingen van 4DaagseTV zullen dit keer vooral veel live beelden van de marsen en feesten tonen. Zo zijn er live-registraties vanuit het Valkhofpark, de startlocatie voor de wandelaars, en op plekken langs de wandelroutes. Maar er zijn meer programma’s. Zo is er de dagelijkse talkshow ‘De Avond 4Daagse’ vanuit het Valkhofpark, waarin met bekende Nederlanders en andere gasten de dag wordt doorgenomen. 

Nieuw dit jaar zijn ook de radio-uitzendingen, via UPC kanaal 14 ook landelijk op tv te volgen. Onder de noemer ‘Radio Totaal 4Daagsefeesten’ volgt Radio Totaal de feesten op de voet. Daarvoor verhuist haar studio voor één week naar het kloppend mediahart van de Nijmeegse 4Daagse en 4Daagsefeesten.

Radio Totaal brengt zeven dagen lang informatie en heeft contact met diverse vermaakcentra in de binnenstad van Nijmegen. Een weerman houdt daarbij het actuele weer nauwlettend in de gaten. In de uitzendingen schuiven ook geregeld studioartiesten aan. Via www.radiototaal.fm kunnen luisteraars hun favoriete muziek aanvragen. Daarnaast zijn op deze site actuele beelden van de 4Daagse en diverse cameraposities in de Nijmeegse binnenstad te zien.

Volg de laatste ontwikkelingen en 4Daagsefeesten via www.4daagsetv.nl en www.radiototaal.fm / www.4daagsefeestenradio.nl.

Kanaal 13

Kanaal 13 is dé televisiezender in de regio Arnhem – Nijmegen. Met dagelijkse nieuwsuitzendingen en aanvullende regionale programmering zoals Zakencircuit, Taxi in de regio, Vitesse Dichtbij, NEC Magazine, Uit TV en de Geschiedenisbus is de zender een aanvulling op het televisieaanbod. In het najaar zal de zender nieuwe (regionale) programma’s uitzenden waarmee het aanbod regionale programmering nog meer zal toenemen.

UPC Digitale TV

Met UPC Digitale TV biedt het bedrijf haar klanten niet alleen meer zenders, maar ook interactieve televisie. Hiermee krijgen zij met één druk op de knop van de UPC-afstandsbediening toegang tot de nieuwste films, series, of documentaires wanneer het hen uitkomt. Tegelijkertijd krijgen zij met een HD-abonnement toegang tot HDTV, waarmee zij zenders als EurosportHD, Discovery HD, RTL 7 en 8 HD, History Channel HD en de Publieke Omroepen HD in de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit kunnen bekijken.

Ontvangst

4daagse TV is te ontvangen via Kanaal 13 (UPC Digitale TV kanaal 35) en via het evenementenkanaal van UPC Digitale TV, kanaal 14. De uitzendingen zijn ook te zien via www.4daagsetv.nl of www.kanaal13.tv.

Over UPC Nederland

UPC Nederland is in Nederland toonaangevend op het gebied van televisie, breedbandinternet en digitale telefoniediensten. UPC biedt in Nederland zo’n 1,9 miljoen klanten toegang tot de wereld van televisie. Hiervan hebben 923.000 abonnees voor digitale televisie gekozen. UPC heeft in Nederland 868.000 breedbandinternet abonnees en bedient 762.000 digitale telefonie abonnees (cijfers per 31 maart 2011). Het bedrijf wordt gedreven door de visie dat iedereen, onafhankelijk van aanwezige kennis of vaardigheden, toegang heeft tot de verrassende, maar complexe digitale wereld. UPC Nederland is een dochteronderneming van de internationale kabel- en mediagroep Liberty Global, Inc.





Ingezonden persbericht