Visitor Center Noordwijk verzorgt reserveringen voor de Strandrups


NOORDWIJK, Zuid-Holland, 20110718 -- Met de Strandrups ‘Vrijbuiter’ maakt Stichting Outdoor4Disabled het mogelijk voor minder valide mensen om een onvergetelijke strandrit te maken. Voor deze ritten is reserveren noodzakelijk. Vanaf nu kan dat ook via het Visitor Center Noordwijk. Een mooie uitbreiding van serviceverlening aan bewoners en (dag)gasten van Noordwijk.

Het Visitor Center Noordwijk verzorgt -naast algemene informatievoorziening aan gasten van Noordwijk- ook al enige jaren de reserveringen voor rondleidingen in de bunker van het Atlantikwall museum. Nu komen daar dus de strandritten bij.

De Vrijbuiter rijdt van maandag t/m vrijdag van 1 april tot 15 december. Via het Visitor Center kunt u een reservering maken voor een individuele rit op de vrijdagen. De ritten duren een uur en de aanvangstijden zijn: 11:00 uur, 12:15 uur en 13:00 uur. De kosten voor een rit zijn € 7,50 per persoon.

Voor het maken van een reservering belt u naar het Visitor Center Noordwijk: 071 - 361 93 21. U kunt ook een e-mail sturen: info@noordwijk.info. Groepsritten kunt u alleen reserveren via Stichting Outdoor4Disabled, per e-mail: reserveren@strandrups.nl of telefonisch: 06 - 46 37 22 08.

Kijk op http://www.noordwijk.nl of op http://www.outdoor4disabled.nl/html/strandrups.html voor meer informatie over de strandritten.





Noordwijk Marketing