Diamdel verkozen tot landsvertegenwoordiger voor België tijdens de European Business Award

18/07/2011 15:53

Diamdel NV

Vrijdag werd door European Business Awards, gesponsord door HSBC (www.businessawardseurope.com), aangekondigd dat Diamdel België mag vertegenwoordigen in het prestigieuze prijsprogramma van 2011. Diamdel versloeg de pittige concurrenten en werd verkozen tot een van de 10 Landsvertegenwoordigers om in de volgende ronde van de wedstrijd te strijden om het begeerde erelint Ruban d'Honneur.

De prijswinnaars van de laatste categorie zullen op 22 november 2011 in Barcelona worden onthuld.

De European Business Awards hebben enkele van de meest vooruitstrevende bedrijven aangeduid op basis van hun vermogen om de drie kernideeën van het prijsprogramma in praktijk brengen.

De gewaardeerde juryleden gingen voor de vertegenwoordiging van België op zoek naar organisaties die blijk geven van innovatie, excellente bedrijfsvoering en duurzaamheid.

Neil Ventura, CEO van Diamdel, lichtte toe: "We zijn bij Diamdel zeer verheugd over onze selectie om België voor het tweede opeenvolgende jaar te vertegenwoordigen als Landsvertegenwoordiger tijdens de European Business Awards van 2011.

Diamdel werd ongeveer 47 jaar geleden, namelijk in 1964, opgericht in het Belgische Antwerpen en die stad blijft tot op heden de centrale pijler van onze activiteiten. De European Business Awards worden op grote schaal erkend als de vitrine van de meest dynamische ondernemingen van Europa en het is een hele eer om te worden beschouwd als een van de toonaangevende organisatie van ons land en ons vakgebied. We kijken ernaar uit om in de volgende ronde van de wedstrijd in de categorie Onderneming van het Jaar te strijden om een Ruban d'Honneur in de wacht te slepen.''

De European Business Awards willen de zichtbaarheid en vooruitgang vergroten van ondernemingen die uitblinken in innovatie gekoppeld aan succesvolle commerciële resultaten en die bovendien met hun verantwoord gedrag een positieve invloed hebben op de omgeving waarin ze actief zijn. De European Business Awards van 2010 richten alle schijnwerpers op 100 ontvangers van een Ruban d'Honneur die samen een totale omzet van ruim ¤ 766 miljard euro (6% van het Europese bbp) behalen en die meer dan 3,5 miljoen mensen tewerkstellen.

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards, zei: "We zagen de afgelopen vijf jaar een ongelofelijk hoog niveau van inschrijvingen van organisaties die gepassioneerd zijn voor hun bedrijf. Toch krijgen slechts weinigen de kans om de vlag te voeren voor hun land en in heel Europa te strijden om te worden erkend als een van de toonaangevende organisaties van Europa. De selectie als Landsvertegenwoordiger is echt een uitzonderlijk eerbetoon en we kijken er samen met HSBC naar uit om Diamdel in de volgende ronde te zien."

John Casey, Hoofd van de afdeling Zakelijk Bankieren Europa bij HSBC, verklaarde: "De European Business Awards vormen een perfecte kans om het beste van de Europese zakenwereld en het succes ervan gedurende de vorige twaalf maanden te erkennen. Die bedrijven hebben blijk gegeven van een indrukwekkend vermogen om ondanks de uitdagende economische omstandigheden toch te blijven bloeien en groeien en voor welvaart te zorgen. Zij hebben die erkenning in hoge mate verdiend en dankzij de European Business Awards kunnen hun succes en de verhalen erachter worden gedeeld met een bredere zakelijke gemeenschap. We kijken ernaar uit om dat samen met die inspirerende ondernemingen te vieren en wensen hen alle succes toe tijdens de volgende beoordelingsronde van de jury."

"Diamdel en de 9 andere vertegenwoordigers zullen stevige concurrenten zijn voor andere hoogwaardige bedrijven die hun eigen land dit jaar vertegenwoordigen en we wensen hen alle succes toe tijdens de volgende ronde."

Raadpleeg de volgende website voor meer informatie over Diamdel:

www.diamdel.com.

Contactpersoon:

Lynette Gould, De Beers, Verenigd Koninkrijk, Tel.: +44 (0) 207 430 3509

Gsm: +44 (0) 7740 393260

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel