Ingezonden persbericht


om het bericht te openen via de browser.

-PERSBERICHT-

Wendy van Dijk op zoek naar de blijste baby
van Nederland 2011

Pampers lanceert de tweede editie van de zoektocht naar de blijste baby van Nederland

Rotterdam, maandag 18 juli - Wendy van Dijk presenteert deze zomer de tweede editie van de zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland. Droge baby's zijn blije baby's, en ter ere van alle blije baby's van Nederland lanceert Pampers dit initiatief voor de tweede maal. Vanaf maandag 1 augustus kunnen trotse ouders op www.blijstebaby.nl een foto van hun kindje uploaden. Zij hebben dus nog maar twee weken de tijd om een goede foto te maken. "Ouders, aan de slag met de camera!", lacht Wendy van Dijk.

Wendy van Dijk is op zoek naar de Blijste Baby van Nederland en roept ouders op om vanaf maandag 1 augustus een foto van hun kindje te uploaden op www.blijstebaby.nl. Fotograaf: Bastiaan van Musscher, locatie: Strandzuid, www.strand-zuid.nl. Klik op de foto's voor beeldmateriaal in hoge resolutie. Zoektocht 2011
Een droge luier zorgt ervoor dat een baby zich vrij kan bewegen en ongehinderd kan spelen en doorslapen. Kortom: een droge baby is een blije baby. Om blije baby's in het zonnetje te zetten, gaat Pampers deze zomer op zoek naar de Blijste Baby van Nederland 2011. Van 1 tot en met 31 augustus kunnen ouders hun kindje (tot 3 jaar) opgeven via www.blijstebaby.nl. Van 1 tot en met 18 september kan er op de baby's gestemd worden, gevolgd door een finale op dinsdag 27 september 2011. Naast Wendy van Dijk zal bekende papa Winston Gerschtanowitz de baby's jureren.

Fototips
Wendy van Dijk heeft erg veel zin in de tweede editie van de zoektocht en verwacht dat veel trotse ouders hun kindje zullen aanmelden. "Ik moedig alle ouders van Nederland aan om leuke foto's van hun kindje te maken. Ga lekker met ze spelen en maak zo veel mogelijk foto's. Een beetje gek doen en je baby aan het lachen maken levert altijd de blijste foto's op. Bij mijn Lizzy werkt dit iedere keer weer!"

-EINDE PERSBERICHT-




Ingezonden persbericht