Politie Gelderland-Zuid

Man gewond bij aanrijding

Kerkdriel, 19-07-2011 o De 25-jarige bestuurder van een personenauto liep maandagmiddag rond het middaguur letsel op bij een aanrijding. Hij was tegen een auto aangebotst die juist een tankstation aan de Kerkstraat verliet.

De bestuurder, een 25-jarige man uit Kerkdriel, is door omstanders uit de auto gehaald. De man had letsel aan hoofd en been. De ambulance bracht de man vervolgens naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. De bestuurder van de auto die het tankstation verliet, een 34-jarige Kerkdrielenaar, werd ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet opgenomen te worden.

De toedracht van de aanrijding was als volgt. De bestuurder die het tankstation verliet keerde op de Kerkstraat, toen de andere bestuurder aan kwam rijden. Deze kon de kerende auto niet meer ontwijken en botste tegen de achterzijde daarvan, waarna hij tegen de prijspilaar van het tankstation aan reed.

De afdeling Verkeersongevallanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht en naar de snelheid die de betrokkenen gereden hebben.

(00)

Laatst gewijzigd 19-07-2011 13:48 | © Regio Gelderland-Zuid |