Jumbo supermarkten

komt naar Oss

Prijsvechter Jumbo komt naar Oss

Vestiging aan de Vierhoeksingel opent deuren op 20 juli 2011.

De inwoners van Oss kunnen vanaf woensdag 20 juli boodschappen doen bij een Jumbo winkel. Het gaat om de voormalige Super de Boer aan de Vierhoeksingel 7. De winkel wordt verbouwd tot Jumbo in het kader van de overname van Super de Boer door Jumbo eind 2009. De winkel - die twee weken gesloten is tijdens de verbouwing - zal op feestelijke wijze worden geopend.

Voor ondernemer Marco van Bergen is dit een bijzonder moment: "Het wordt een fantastische winkel. Bij Jumbo staat de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal. Na de opening kunnen de inwoners van Oss ook in deze winkel met eigen ogen zien wat de kracht van de Jumbo formule is. Samen met het team zullen we de klanten verrassen."

Vanaf 2 juli gaat Jumbo aan de slag met de inrichting van de vestiging. De winkel, die wordt gerealiseerd door een speciaal ombouwteam, vervangt de bestaande Super de Boer. Het verkoopvloeroppervlakte van de winkel is 1500 vierkante meter en alle elementen van de unieke Jumbo formule komen goed naar voren. De winkel wordt voorzien van een versplein. Hier vindt de klant ambachtelijke producten waar de winkels Jumbo Supermarkten om bekend om staan. Ook kunnen de klanten er terecht voor een breed assortiment producten.

De klanten kunnen er in ieder geval op rekenen dat zij vertrouwde gezichten aantreffen bij de omgebouwde Jumbo. Het team wordt ook uitgebreid met een aantal nieuwe mensen. De wervingcampagne is al van start gegaan. Alle medewerkers krijgen een speciale opleiding om te leren werken met de Jumbo formule en de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de garanties waarmee Jumbo garandeert dat de beloften aan de klant worden waargemaakt.

Openingen

De opening van de winkel in Oss aan de Vierhoeksingel staat gepland op woensdag 20 juli 2011. Tijdens de opening worden diverse feestelijke acties gehouden om de komst van de nieuwe Jumbo winkel te vieren en de klanten welkom te heten.

Later dit jaar, na de zomer, opent ondernemer Marco van Bergen zijn tweede omgebouwde Jumbo winkel in Oss. Het betreft hier de Super de Boer winkel in winkelcentrum Ussen.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Eind 2010 is Jumbo uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie Supermarkten. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.
in- uitklappen