Gemeente Oldebroek


Opening BMX baan op ATB terrein Stuivezand in 't Loo

Woensdagmiddag 20 juli om 13.00 uur zal de opening plaats vinden van de BMX baan gelegen op het terrein van ATB vereniging Oldebroek aan de Sportlaan in 't Loo. De combinatiefunctionaris en de sportmakelaar vauit de gemeente Oldebroek hebben ondersteuning geboden met het organiseren van deze opening in samenwerking met klankbordgroep 't Loo, ATB Oldebroek en de ontwerpers en tevens de makers van de baan; Jorik Meijeren en Jordy van Leusen.

Opening
De opening zal dan ook spectaculair zijn, welke wordt verzorg door Jorik en Jordy in samenwerking met enkele gerenommeerde BMX-rijders. Na de officiële opening is er de mogelijkheid om kennis te maken met het BMX-en. De organisatie zorgt er voor dat er genoeg BMX-fietsen zijn, zodat iedereen mee kan doen met of zonder eigen BMX-fiets. Uiteraard is er voldoende bescherming aanwezig. Daarnaast zullen er enkele demo's worden gegeven en in de pauze zal de aanwezige jeugd getrakteerd worden op enkele consumpties. Na de pauze is de baan open voor iedereen en kan iedereen vrijuit BMX-en.

Voor meer informatie kun je terecht bij Alwin Kelderman (combinatiefunctionaris)email: akelderman@oldebroek.nl of tel. 06 54 98 72 67 of Dirk Fobbe, email: d.fobbe@chello.nl of tel. 06 10 11 14 75.