Gemeente Schagen

Oproep voor verwijdering voertuigen

In de gemeente Schagen is het niet toegestaan om aanhangwagens, vouwwagens en caravans langer dan 3 dagen aan de openbare weg te parkeren. De gemeente controleert en handhaaft op overtredingen. De volgende twee voertuigen staan al lange tijd aan de openbare weg. Omdat de eigenaren niet bekend zijn, doet de gemeente via deze advertentie een oproep aan de eigenaren om hun voertuig te verwijderen.


* Sinds enige tijd staat op een parkeerplek langs de Berkenweg een aanhanger aan een lantaarnpaal geketend, ter hoogte van de kruising Berkenweg-Iepenlaan. De aanhangwagen bevat het (zelfgemaakte) kenteken HL-10-HV.

* Op het Acaciaplein (parallel aan de Frans Halsstraat) staat al langere tijd een vouwwagen zonder kentekenplaat. Het gaat om een witte vouwwagen met een oranje kap.

Op beide voertuigen is een aankondiging van de gemeente aangeplakt. De voertuigen moeten verwijderd worden van de openbare weg. Als dat niet gebeurt, zal de gemeente de voertuigen verwijderen. Voor vragen kunt u contact opnemen met het taakveld Juridische Zaken, via telefoonnummer (0224) 210 400.