Gemeente Oirschot

Ontwikkeling Westfields bedrijvenpark in volle gang

De eerste fase van bedrijventerrein Westfields is volledig klaar om te starten met bouwen. De rioleringen en wegen zijn aangelegd. Verder is er door een kleine bodemsanering nu in het volledige gebied schone grond. De komende periode worden er langs de rijweg nog trottoirbanden gesteld, worden de fietspaden aangelegd en worden de bermen van het nodige groen voorzien.

Â

De eerste âbewonerâ van Westfields, Holland Banden, is al volop bezig met de bouw van hun nieuwe bedrijfspand. Ondertussen voert de gemeente volop gesprekken met andere geïnteresseerden om zich te vestigen op dit bedrijventerrein.

Â

De Erica

Onder andere door de ontwikkeling van Westfields verwachten we een verkeerstoename op de Eindhovensedijk en de Erica. Daarom pakken we de aansluiting op de A58 en op de Eindhovensedijk aan. Ook wordt een ontsluiting van Westfields op de Erica gerealiseerd. Voor dit alles is een nieuw bestemmingsplan opgesteld dat vanaf 30 juni zes weken ter visie ligt.

Â

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Westfields? Ga dan naar www.westfields.nl/contact/nieuwsbrief en abonneer u op de nieuwsbrief. Hierin leest u het laatste nieuws over de ontwikkeling van het terrein, de vestiging van nieuwe bedrijven en de aanpassing van de Erica.

Â

Westfields

Bedrijventerrein Westfields wordt ontwikkeld door de gemeente Oirschot in het zuidoosten van Oirschot, tegen Eindhoven aan. Het terrein is speciaal bedoeld voor bedrijven die een ruimtebehoefte hebben van meer dan 5000m2. De ontwikkeling vindt plaats in drie fases.

Westfields komt te liggen in het gebied dat bekend staat als de Strijpsche Kampen. Het wordt een uniek bedrijventerrein, tussen Eindhovensedijk, Beatrixkanaal en Oirschotse Heide respectievelijk Aerleseheide. Voor bedrijven is dit een perfecte locatie. Vlak bij de A58 en de A2.