DuPont Performance Coatings en Digital Tempus vernieuwen engagement

Persbericht van Digital Tempus

PERSBERICHT

DuPont Performance Coatings en Digital Tempus vernieuwen engagement om strategieën uit te werken die de vraag doen toenemen en prestaties van wereldniveau te leveren

DuPont Performance Coatings breidt overeenkomst uit om portefeuille- en planningsdiensten van Digital Tempus te benutten.

GAITHERSBURG, Md. - 19 juli 2011 - Digital Tempus(R) kondigt vandaag aan dat DuPont Performance Coatings EMEA zijn engagement heeft vernieuwd om vraaggerichte strategieën te ontwikkelen en prestaties van wereldniveau te leveren door intensiever gebruik te maken van de diensten op het vlak van adviesverlening en business intelligence. Digital Tempus verstrekt procesexpertise, strategisch inzicht en talentontwikkeling om innovatieve bedrijven te helpen bij het opstellen van hun groeiplannen.
Zo heeft Digital Tempus DuPont Performance Coatings geholpen om de nauwkeurigheid van zijn ramingen substantieel te verhogen en aanzienlijke financiële voordelen te verwezenlijken en te bestendigen dankzij een verbeterde dienstverlening aan de klanten en een grotere operationele efficiëntie.

Sinds zijn oorspronkelijke engagement in 2007 heeft Digital Tempus DuPont Performance Coatings geholpen bij de ontwikkeling en verbetering van de planningsvaardigheden van het bedrijf via procesverbetering, talentontwikkeling en afstemming van de planningssystemen. Daarnaast integreren en analyseren de Business Intelligence-diensten van Digital Tempus de plannings- en transactiegegevens van DuPont Performance Coatings EMEA om zo diepgravende informatie te ontwikkelen en de prioriteiten te accentueren die de teams helpen streefdoelen vast te leggen voor prestatieverbeteringen en tot een efficiëntere besluitvorming te komen. De nieuwe vaardigheden ondersteunen het DIBM-proces (DuPont Integrated Business Management) van het bedrijf.

"Als een van de grootste producenten van chemicaliën ter wereld heeft DuPont een portefeuille met heel wat complexe producten en is het bedrijf actief op talrijke markten en in verschillende geografische gebieden", aldus Paul Strzelec, CEO van Digital Tempus. "De verbeterde planningsnauwkeurigheid van DuPont Performance Coatings EMEA en het succes waarmee het bedrijf blijft presteren ondanks fluctuerende marktomstandigheden illustreren het strategische belang van portefeuille- en planningsdiensten van wereldniveau, en bewijzen bovendien hoe een bedrijf groei kan realiseren door de marktbenadering en de operationele besluitvorming op elkaar af te stemmen."

Via de samenwerking met Digital Tempus heeft DuPont Performance Coatings EMEA de planningsmentaliteit en planningsvaardigheden van het bedrijf omgevormd van aanbodgericht naar vraaggericht. Bovendien werd een planningsproces voor marktbenadering geïntroduceerd, waarbij de operationele planning via een geïntegreerd planningsproces gelinkt wordt aan de behoeften van de klant en de markttrends. Met deze omschakeling heeft Digital Tempus een nieuwe planningsstructuur op meerdere niveaus ingevoerd, evenals technieken voor portefeuillesegmentatie en verbeterde planningspraktijken, die zorgen voor een beter evenwicht tussen het gebruik van gegevensgestuurde inzichten en de informatie verzameld door de marketing- en verkoopteams. Daarnaast biedt Digital Tempus een geïntegreerd financieel perspectief dat door Finance en Business Operations gebruikt wordt om de marges te controleren en de impact te evalueren van wereldwijde wisselkoerseffecten op de operationele resultaten van het bedrijf.

"De diensten van Digital Tempus op het vlak van adviesverlening en business intelligence zijn van fundamenteel belang geweest. Ze hielpen ons immers plannen te maken voor ons bedrijf, groei te realiseren en onze efficiëntie verder te vergroten," zegt Pierrick Le-Gallo, Sales Director bij DuPont Performance Coatings EMEA. "Digital Tempus begrijpt hoe deze samenwerking ons succes kan garanderen. Onze beslissing om ons engagement ten opzichte van Digital Tempus te vernieuwen is gebaseerd op de gerichte verbeteringen die we met de hulp van dit team blijven aantonen."

Ontdek hoe de diensten van Digital Tempus op het vlak van adviesverlening en business intelligence uw onderneming kunnen helpen op www.digitaltempus.com.

Over DuPont
DuPont (www.DuPont.com) is een wetenschappelijk onderbouwd bedrijf dat zich toelegt op zowel productie als dienstverlening. DuPont werd opgericht in 1802 en zet wetenschap om in de praktijk door duurzame oplossingen te creëren die essentieel zijn om mensen overal ter wereld een beter, veiliger en gezonder leven te garanderen. DuPont is actief in meer dan 90 landen en biedt een ruim assortiment van innovatieve producten en diensten voor verschillende markten, zoals landbouw en voeding, bouw, communicatie en transport.

Over Digital Tempus
Digital Tempus biedt procesexpertise, strategisch inzicht en maatregelen met betrekking tot talentontwikkeling om bedrijven die wereldwijd actief zijn te helpen hun strategische en operationele planning te verbeteren. Kenmerkend voor de unieke aanpak van Digital Tempus is de combinatie van vakkundigheid en het gebruik van diensten op het vlak van business intelligence. Het hoofddoel van Digital Tempus bestaat erin besluitvormingsprocessen te verbeteren, een efficiëntere uitvoering te realiseren en voortdurend bij te dragen aan de bevordering van een rendabele groei. Toonaangevende bedrijven binnen hun vakgebied, zoals Church & Dwight Co., DuPont, McCormick en Nalco doen reeds met succes een beroep op de vermelde diensten. Digital Tempus heeft kantoren in de Verenigde Staten en in Europa. Meer informatie vindt u op www.digitaltempus.com.

*

Links:
http://www.digitaltempus.com



Razende Robot Reporter