Politie Drenthe

Woensdag 20 juli 2011

Provincie Drenthe, 20-07-2011

Aanhouding na huiselijk geweld

EMMEN Dinsdagavond heeft de politie een 27-jarige man aangehouden in verband met huiselijk geweld. De man zou in de woning in de wijk Emmermeer zijn vriendin hebben mishandeld. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De vrouw is door ambulancepersoneel aan haar verwondingen behandeld.

Politie onderzoekt brand

ERM Dinsdagavond is brand uitgebroken in twee chalets in aanbouw aan de Steenbakkersweg. De brandweer bluste de brand. De politie doet nader onderzoek naar eventuele brandstichting.

Vernielingen onderduikershol

DIEVER Namens de Historische Vereniging in Diever is aangifte gedaan van vernielingen bij het onderduikershol aan de Wouwenaarsweg in de gemeente Diever. Tussen 19 juni en 3 juli hebben onbekenden een deel van de omheining en enkele aanwijzingsborden vernield. Ook is er voor het hol een vuurtje gemaakt. De schade is inmiddels hersteld. Waarschijnlijk zijn jongeren verantwoordelijk voor deze vernielingen. De wijkagent probeert zicht te krijgen op de jongeren die daar wel eens rondhangen. Daarnaast hoopt de politie dat er mensen zijn in deze periode bij- of in de omgeving van het onderduikershol iets hebben gezien wat verband kan hebben met de vernielingen. Informatie kan men doorgeven via 0900-8844 t.a.v. de wijkagentvoor Diever.