Gemeente Vlaardingen



-

Prijzen voor vrijwilligers

20-07-2011 |

Kent u vrijwilligers, projecten, initiatieven of organisaties die zich inzetten voor het vrijwilligerswerk in Vlaardingen? Meld hen dan nu aan voor de `meer dan handen Awards 2011'. Opgeven kan tot 19 september. Hierna worden twaalf genomineerden geselecteerd, waaruit de jury vier winnaars kiest.

Op 25 oktober reikt gemeente Vlaardingen de `meer dan handen Awards' uit aan vrijwilligers en organisaties die zich actief bezighouden met vrijwilligerswerk in Vlaardingen. Er worden prijzen uitgereikt in de categorie verbinding, innovatie, competentie en passie.

De vier winnaars ontvangen een oorkonde, een aandenken en een cheque van EUR 750,-. Dit bedrag mag de winnaar besteden aan een vrijwilligersdoel of vrijwilligersorganisatie in Vlaardingen. Daarnaast komen de winnaars in aanmerking voor de nationale `meer dan handen Awards'.

Meedoen
Kandidaten voordragen kan tot 19 september 2011 via www.vlaardingen.nl/vrijwilligers. De gemeente reikt de awards uit in het kader van het Europese jaar van het Vrijwilligerswerk. Hiermee wil de gemeente haar waardering uitdrukken voor alle vrijwilligers en het werk dat zij doen.

Zie ook

Meer informatie


* 'Meer dan handen' awards 2011

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: Contactformulier
Tel. (010) 248 4000