Eerste hoofdprijs Geld Oogst kraslot gevallen in Rotterdam

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 20 juli 2011 - Sprakeloos was de winnaar van het Geld Oogst kraslot nadat hij thuis zijn kraslot open had gekrast. Maar liefst 50.000 euro netto won de man uit Rotterdam. De winnaar koopt regelmatig krasloten en kocht het winnende kraslot bij The Read Shop in Rotterdam.

"Ik kan het nog nauwelijks geloven. 50.000 euro is niet niks. Ik kras regelmatig maar ik had nooit verwacht dat ik de hoofdprijs zou winnen. Ik ga er in ieder geval een nieuwe koelkast en wasmachine van kopen," aldus de gelukkige winnaar.

Winkelfeest
Het winnende kraslot is gekocht bij The Read Shop aan de Slinge 409 in Rotterdam. Hier wordt donderdag 28 juli om 14.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis koffie.

Iedereen wint met Krasloten
In 2010 telde Krasloten ruim 7,4 miljoen geïnde prijzen met gezamenlijk een geldbedrag van bijna 39 miljoen euro. Maar niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.

*




Razende Robot Reporter