Gemeente Gennep


Gennep.nl vernieuwd

Gemeente Gennep lanceerde donderdag 14 juli haar vernieuwde website: www.gennep.nl. De site is toegankelijker, overzichtelijker en beter doorzoekbaar dan de vorige website. De website heeft een moderne uitstraling en sluit perfect aan bij waar de gemeente voor staat: Keramiekstad Gennep. Burgemeester Marlies de Loo: "Gennep zet met deze nieuwe site in op de verbetering van de digitale dienstverlening".

Dienstverlening Inwoners kunnen steeds meer producten van de gemeente Gennep via internet bestellen en afrekenen. In sommige gevallen hoeven inwoners nog alleen naar het gemeentehuis om het product op te halen. Daarnaast is er de mogelijkheid op een abonnement op een digitale nieuwsbrief met nieuwsberichten, bekendmakingen en binnenkort ook raadsinformatie.

Evenementen en toerisme Naast gemeentelijke informatie biedt www.gennep.nl veel toeristische informatie. Ook heeft de website een kalender met daarop alle evenementen in de gemeente. Het beheer van deze kalender is in handen van Stichting Evenementen Gennep.

Verenigingen en ondernemers De website biedt een aparte omgeving voor verenigingen en ondernemers. Naast algemene informatie bevat deze omgeving producten, formulieren en veelgestelde vragen en antwoorden specifiek voor deze doelgroepen.