Gemeente Heeze-Leende


Zondagavondopenstelling winkels Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens beleid vast te stellen inzake de zogenaamde `zondagavondopstelling'. Momenteel is er ontheffing verleend aan de Albert Heijn te Heeze. Omdat er meer aanvragen zijn dan ontheffingsmogelijkheden (1 winkel per 15.000 inwoners) en om oneerlijke concurrentie en overlast zoveel mogelijk te voorkomen is het noodzakelijk om een helder en transparant beleid vast te stellen.

De gemeente Heeze-Leende vindt het van groot belang dat de inwoners en ondernemers betrokken worden bij de totstandkoming van beleid. Bekijk het concept van de beleidsnotitie `zondagavondopenstelling winkels'. Ook ligt het concept van de beleidsnotitie `zondagavondopenstelling winkels' ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan de Jan Deckersstraat 2 te Heeze.

Het is mogelijk om uw reactie vóór 8 augustus 2011 schriftelijk aan ons kenbaar maken. U kunt dit doen door uw brief te zenden naar gemeente Heeze-Leende, postbus 10.000, 5590 GA te Heeze, of via postbus@heeze-leende.nl, t.a.v. mevrouw I. Adriaans. Na 8 augustus worden alle reacties bekeken en wordt de beleidsnotitie eventueel aangepast. Vervolgens wordt deze door het college van burgemeester en wethouders vastgesteld waarna deze van kracht wordt. Tegen de notitie zelf staan geen bezwaar- of beroepsmogelijkheden open. Indien u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met mevrouw I. Adriaans, telefoonnummer: 040 - 22 41 440.