Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D

Persbericht van V&D BV

Persbericht
Amsterdam, 20 juli 2011

Unieke samenwerking met couturier
Mart Visser ontwerpt exclusieve Coat Collection voor V&D

V&D kondigt een unieke samenwerking aan met couturier Mart Visser. Exclusief voor V&D heeft Mart Visser een collectie damesjassen ontworpen voor het komende modeseizoen. Deze 'Coat Collection' bestaat uit 16 verschillende ontwerpen en is verkrijgbaar vanaf 31 augustus bij V&D en op www.vd.nl. De collectie heeft een hele herkenbare signatuur van Mart Visser door het gebruik van hoogwaardige wolblends en bijzondere details.

Mart Visser: "Met trots presenteer ik mijn collectie exclusieve mantels 'The Coat Collection' in samenwerking met V&D. Ik voel mij vereerd om dit samen met hun te mogen presenteren. Net als V&D sta ik voor kwaliteit en professionaliteit. Dit heeft zich geuit in een exclusieve collectie mantels met een couture touch. Mijn creaties zijn een versterking van de vrouw die ze draagt. 16 verschillende ontwerpen; leeftijdsloos, tijdloos en met een herkenbare signatuur."

"We zijn bijzonder vereerd dat Mart Visser deze speciale Coat Collection exclusief voor V&D heeft ontworpen", aldus Mark McKeon, CEO V&D. Hij vervolgt: "Mart Visser heeft een prachtige collectie ontworpen, die toegankelijk is voor een breed publiek. We zijn bijzonder trots op deze nieuwe samenwerking. Er was meteen vanaf het eerste gesprek een prima match. De collectie blinkt uit door een hoge kwaliteit, die we tegen prima prijzen zullen aanbieden, variërend in prijs van 149.99 tot 249.99."


Noot voor redacties


V&D BV

Over V&D Met 62 vestigingen en ruim 10.000 medewerkers is V&D de grootste warenhuisorgani satie in Nederland. V&D ontvangt per
week gemiddeld 1.8 miljoen bezoekers. Via www.vd.nl zijn producten online te bes tellen. V&D is ook actief op Twitter, Facebook,
Hyves en YouTube. La Place is de horeca-food groep van V&D Warenhuizen met ruim 35 miljoen klanten op jaarbasis.
Via www.laplace.nl zijn producten online te bestellen.

Voor meer informatie,

Razende Robot Reporter