Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Onenigheid na aanrijding; politie zoekt getuigen | |


Dinsdagavond 19 juli heeft er op de Ruys de Beerenbrouckstraat in Apeldoorn een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommobiel en een auto. Bij de uitwisseling van de gegevens maakte de 16-jarige bestuurder van de brommobiel problemen, waarop hij door de gealarmeerde politie werd aangehouden.


De aanrijding vond rond 21.00 uur plaats op de Ruys de Beerenbrouckstraat in Apeldoorn. De 16-jarige Apeldoorner reed bij het achteruitrijden tegen de auto van de 34-jarige Apeldoorner aan. Hierdoor ontstond schade aan de auto. Bij het uitwisselen van de gegevens bij de jongen thuis, maakten hij en enkele vrienden problemen. De politie werd gebeld, waarop de jongen werd aangehouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844.


2011100128

|     |Apeldoorn - Drietal aangehouden voor straatroof           |

De politie heeft dinsdagavond 19 juli op de Kooikersdreef in Apeldoorn drie jongens aangehouden op verdenking van een straatroof eerder die avond.


De politie kreeg dinsdagavond een melding dat een 14-jarige jongen rond 20.30 uur op de Schimmelpenninckstraat in Apeldoorn door drie jongens van zijn tas was beroofd. Na onderzoek kon de politie aan de hand van het opgegeven signalement de drie jongens, van 15-jaar uit Apeldoorn, aanhouden. Het drietal werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en is in verzekering gesteld.


2011100113

|     |Apeldoorn - Winkeldiefstal                                |

Winkelpersoneel van een supermarkt aan het Kanaal Noord in Apeldoorn heeft op dinsdag 19 juli een man aangehouden voor winkeldiefstal. Hierbij werden blikjes drank weggenomen.


De man, een 42-jarige Beekberger, rekende bij de kassa slechts een deel van de blikjes af en trachtte de andere zonder te betalen, weg te nemen. Het winkelpersoneel betrapte de man en belde de politie die de man ophaalde. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar een proces-verbaal is opgemaakt. Hij heeft ook een ontzegging voor de winkel gekregen.


2011100028

|     |Hoenderloo - Eenzijdig verkeersongeval met letsel         |

In de nacht van dinsdag op woensdag 20 juli heeft er op de Otterloseweg in Hoenderloo een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij liep de 56-jarige automobilist uit Apeldoorn letsel op.


De automobilist reed rond 02.00 uur vanuit Apeldoorn in de richting van Hoenderloo toen hij door nog onbekende reden de controle over het stuur verloor. Hierdoor kwam de man aan de linkerzijde van de weg in de berm terecht, schampte een tweetal bomen en kwam aan de rechterzijde van de weg, op het fietspad, tot stilstand. De brandweer is ter plaatse gekomen om de man uit zijn auto te bevrijden. Hij is vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet nog verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


2011100207


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --