Politie Rotterdam-Rijnmond

Politie zoekt verdachte én slachtoffer beroving

Datum incident: 20-07-2011 Locatie: Kleiweg - District/dienst: Noord

Datum publicatie: 20-07-2011 13:54

ROTTERDAM - Dinsdagmiddag pinde een man geld bij een geldautomaat aan de Kleiweg. Kort daarna werd hij beroofd. Een getuige maakte bij de politie melding van het feit. De politie is op zoek naar de verdachte én het slachtoffer.

De getuige zag dat het slachtoffer rond 13.00 uur geld pinde, en vervolgens werd beroofd door een man. Direct ging het slachtoffer achter zijn belager aan, om zijn geld terug te krijgen. Dit is hem gelukt.

Het slachtoffer heeft geen melding gemaakt bij de politie, en vooralsnog geen aangifte gedaan. De politie roept hem op, dit alsnog te doen.

De verdachte kan mogelijk in verband worden gebracht met een andere beroving in dezelfde omgeving in mei. De verdachte is een blanke man, tussen de 20- en 25-jaar oud. Hij is ongeveer 1.70m lang, droeg een wit petje en een zonnebril. Daarnaast droeg hij een donkere sweater met een spijkerbroek en had hij een donkere rugzak om.

Bent u slachtoffer van de beroving, of heeft u anderzijds informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844 (lokaal tarief).

Verschillende manieren van aangifte doen

De politie Rotterdam-Rijnmond kent meerdere manieren van aangifte doen. Aangifte doen op een manier die bij u past en past bij de ernst van het misdrijf. Eenvoudige zaken kunnen makkelijk en snel via www.politie-rotterdam-rijnmond.nl. Ook kunt u bellen met 0900-8844. Daar wordt afgewogen wat voor die situatie de beste manier van aangifte is: via het internet, telefonisch of aan het politiebureau. Vervolgens kan meteen een afspraak worden gemaakt.