Politie Midden- en West Brabant

Politie arresteert vijf gezochte Tilburgers

Tilburg, 20-07-2011 o De politie in Tilburg heeft dinsdag (19 juli) tijdens controles maar liefst vijf Tilburgers aangehouden die nog gesignaleerd stonden het opsporingregister. Het ging vooral om openstaande gevangenisstraffen variërend van 10 dagen tot 44 dagen.

Een 48-jarige Tilburger werd dinsdagmorgen bij het Station CS aan de Spoorlaan aangehouden omdat hij zich niet aan de schorsende voorwaarden had gehouden om zich te melden voor een behandeling in Eindhoven.

Een 22-jarige Tilburger werd omstreeks 12.30 uur op de Besterdring aangehouden vanwege een openstaande signalering. Hij moet nog 44 dagen zitten. Ook werd hij nog door de politie in Breda gezocht vanwege een nog openstaande recherchezaak.

Dinsdagmiddag werd omstreeks 17.00 uur tijdens een roadblockcontrole op de Spoorlaan een 29-jarige Tilburger aangehouden omdat hij gesignaleerd stond in het opsporingsregister. Hij moet nog 14 dagen gevangenisstraf uitzitten.

Dinsdagmiddag werd eveneens tijdens een controle op de Spoorlaan een 30-jarige Tilburger aangehouden omdat hij nog 10 dagen gevangenisstraf moet uitzitten of een boete betalen van 618 euro. Hij had geen geld en is daarom overgebracht naar het cellencomplex. De Tilburger kreeg ook een proces-verbaal omdat de auto waarin hij reed niet APK-gekeurd was.

Dinsdagmiddag werd in een woning in de wijk Korvel ook een 21-jarige Tilburger aangehouden omdat hij nog gesignaleerd stond in het
opsporingsregister. De agenten waren naar het adres gegaan vanwege een overlastmelding. Tijdens de controle van de 21-jarige Tilburger bleek dat hij nog 618 euro aan boete moest betalen (of 10 dagen zitten). Hij had niet voldoende geld bij zich en is daarom in het cellencomplex ingesloten.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 20-07-2011 15:50 | © Regio Midden en West Brabant |