Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Turkish Airlines opent vernieuwde CIP Lounge op Istanbul Atatürk Airport

AMSTERDAM - 20 juli 2011 - Gisteren is de CIP Lounge van Turkish Airlines op Istanbul Atatürk Airport feestelijk heropend na intensieve renovatiewerkzaamheden. De nieuwe lounge is vanaf vandaag toegankelijk voor alle business class passagiers, Miles&Smiles Elite, Elite Plus kaarthouders en Star Alliance Gold leden.

De lounge is gelegen in de vertrekhal voor International Departures en biedt met ruim 3.000 m² capaciteit aan 2.000 passagiers per dag. Naast een uitgebreid menu van koude en warme gerechten beschikt de lounge over diverse voorzieningen voor Turkish Airlines passagiers; zoals privé ontspanningsruimtes, douches voorzien van toiletartikelen, een speelruimte voor kinderen en een babykamer.

Passagiers kunnen daarnaast gebruik maken van verschillende ontspanningsfaciliteiten zoals televisie, een muziekinstallatie en een ruim aanbod aan kranten en tijdschriften. De CIP Lounge beschikt ook over een biljarttafel, bibliotheek en een volledig uitgerust business center met draadloos internet.

Kijk voor meer informatie over Turkish Airlines op www.thy.com.

Over Turkish Airlines:
Turkish Airlines, lid van Star Alliance, beschikte in het oprichtingsjaar 1933 over een vloot van slechts vijf vliegtuigen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een 4-sterren luchtvaartmaatschappij met een vloot van 169 vliegtuigen die vliegen op 186 bestemmingen over de hele wereld, waaronder 42 nationale en 144 internationale bestemmingen. Turkish Airlines, één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen, werd diverse malen door Skytrax onderscheiden, ook wel de "Passenger Choice Awards" genoemd. In 2011 ontving Turkish Airlines drie prestigieuze awards: "Best Airline Europe", "Best Premium Seats" voor de Comfort Class en "Best Airline Southern Europe".

Over Star Alliance:
Turkish Airlines maakt deel uit van het Star Alliance netwerk, dat werd opgericht in 1997. In totaal biedt het Star Alliance netwerk 21.000 dagelijkse vluchten naar 1.160 bestemmingen in 181 landen.