Persbericht

Kermis FM podium: Zanger Rinus, DJ La Fuente en Dean Saunders ~ Spectaculaire opening, Valse Start Roze Maandag, veel artiesten en meer ~

Tilburg, 20 juli 2011 - Kermis FM pakt dit jaar groter uit dan ooit! Er wordt niet alleen tien dagen radio gemaakt vanaf het Kermis FM-plein (Piusplein), maar er is meer! Dat begint al met een spectaculaire opening door Tilburg's sweetheart Wesley maar wordt verder onderstreept met ludieke evenementen als de Valse Start (www.kermisfm.nl/valsestart) en naast de studio van Kermis FM staat een groot podium waar de hele dag door artiesten optreden.

Kermis FM verslaat dit jaar voor de derde keer de Tilburgse Kermis. Op het Kermis FM-podium komen artiesten als Dean Saunders, The Givemeister, Zanger Rinus, DJ La Fuente, Peter Smulders, Mick Harren en Jordy van Loon. Naast de optredens en de programma's van bekende en minder bekende dj's organiseert Kermis FM de nodige evenementen. En dat begint al met de opening. Voordat de Kermis op vrijdag 22 juli start, trapt de radiozender vanaf 16.00 uur af met T-Time. NOS nieuwslezers Bart Jan Cune en Matijn Nijhuis warmen het publiek op samen met de Tilburgse zanger Wesley. Ze verkennen dan het kermisterrein en openen het Kermis FM-plein met een optreden van de zanger.

Zondag 24 juli, net voor middernacht, tellen we af tot de Valse Start van Roze Maandag. Samen met Dries Roelvink en Wethouder Möller proosten we op de 20e Roze Maandag. Daarna begint het feest in de stad.

Donderdag zendt 3FM live uit vanuit de studio van Kermis FM. Dj Domien Verschuuren presenteert 'Met Michiel'. Op het Kermis FM-podium treden dan verschillende 'Serious Talents' op. Die avond kunnen bezoekers van de kermis bands als Capeman en Splendid zien tussen 19.00 uur en 22.00 uur. Op vrijdag neemt het Platenpaleis van BNN tussen 20.00 en 23.00 uur de zender over en zenden ze live uit op Kermis FM en Radio 2.

Kermis FM zendt in de regio Tilburg uit op 107.0 FM, via www.kermisfm.nl en via de frequenties van LOTT/Radio Magnifique op 87.5 FM (kabel) en 107.6 FM (ether). Ieder uur verzorgt Kermis FM het laatste nieuws in samenwerking met het Brabants Dagblad.

//


Noot voor de redactie,