Ingezonden persbericht



- Persbericht -
Amsterdam, 20 juli 2011

Sugar Factory organiseert creatieve fotowedstrijd
Zaterdagnacht campagne SSSST! biedt platform voor fotografietalent

Nachttheater Sugar Factory organiseert deze zomer een artistieke wedstrijd voor jong fotografie talent. Tot en met 10 augustus kunnen up and coming fotografen hun mooiste werk rondom het thema 'Urban Lifestyle' inzenden. De winnaar wordt 14 augustus gekozen en wint onder andere een maand lang een eigen expositie in de club en twee maanden lang exposure via een postercampagne. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de clubnacht SSSST!, waarin fotografie en kunst naadloos gemengd worden met warme house sounds.

SSSST! in the picture
Clubavond SSSST! staat bekend om vernieuwende house, artistieke performances, fashion en liefde voor fotografie. De organisatie heeft de laatste maanden een aantal talentvolle fotografen uitgenodigd om te exposeren in de lounge en rookruimte van Sugar Factory. Zo was er werk te zien van onder andere Sophie van der Perre , die je wellicht kent van haar werk voor Vice en Blend magazine. Momenteel exposeert de jonge Catherina Gerritsen die met haar rauwe stijl de muren van de club tot leven laat komen.

Uitgebreide exposure en geld toe
Deze maand doet Sugar Factory het anders; er wordt geen bekende artiest gevraagd, maar iedereen kan een plek aan de muren van de club veroveren. Daarbij wint de gelukkige fotograaf een expositieruimte voor een maand, exposure via de SSSST! poster die opgemaakt wordt in de vorm van een magazinecover, een te gek openingsfeest (of 'vernissage' zoals het chique heet) bij SSSST! en een plekje in de overzichtstentoonstelling aan het einde van het jaar. Bovendien krijgt de winnaar ook nog eens ¤ 700,- cadeau, waarvan tevens presentatiemateriaal aangeschaft kan worden.

Hoe doe je mee?
Meedoen is makkelijk. Je stuurt je mooiste foto's (2 tot 10 stuks) met het thema 'Urban Lifestyle' in via art@sugarfactory.nl. Hierbij vermeld je je naam, telefoonnummer en geboortedatum. De winnaar krijgt rond 14 augustus bericht en zal exposeren vanaf 1 oktober. Vanaf september zullen de gekozen foto's al te bewonderen zijn via de SSSST! postercampagne.

-


- Einde persbericht -
Klik hier voor een videoregistratie van SSSST en hier voor de website van Sugar Factory.

Voor meer informatie of HR fotomateriaal neem je contact op met: Kult & Ace - Melanie Bosveld
E-mail: Melanie@kultandace.com Mobiel: +31 (0) 621 28 10 77