Ingezonden persbericht


Inschrijving voor cabaretfestival Cameretten 2011 geopend

15 juli - Rotterdam

Beschik jij over een flinke dosis cabarettalent... Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maar wees er snel bij, want de inschrijfperiode loopt tot 1 augustus! Voor de 46e editie van cabaretfestival Cameretten zijn we weer op zoek naar aanstormende cabaretiers met ambitie, talent, een eigen mening en natuurlijk humor! Durf jij de sprong te wagen in de Cameretten kweekvijver, schrijf je dan in via www.cameretten.nl en wie weet sta jij te schitteren op het podium van het Luxor Theater Rotterdam tijdens het vierdaagse festival.

Iedereen die zich inschrijft mag 20 minuten spelen tijdens een selectieavond in een theater in Rotterdam. De selectiecommissie beslist uiteindelijk welke negen acts door gaan naar de halve finale. Ook krijgen alle deelnemers middels een brief feedback op hun programma's. Wil je jouw programma vóór de selecties laten zien aan een regisseur en wat laatste tips ontvangen? Dat kan! Schrijf je dan ook in voor de instapworkshop.

Het Cameretten-traject gaat zoals elk jaar van start met de selecties. Uit alle acts zullen negen deelnemers geselecteerd worden voor het workshopweekend waar ze aan de slag gaan met professionele regisseurs, om vervolgens een aantal try-outs te spelen in Nederland. Uiteindelijk zullen zij tijdens de halve finale in het oude Luxor Theater strijden om een finaleplek in het nieuwe Luxor Theater. Daar wordt bepaald wie er naar huis gaat met de National Academic-juryprijs, de publieksprijs en de persoonlijkheidsprijs. Het traject wordt afgesloten met een finalistentournee door heel Nederland van ongeveer 40 avonden.

Net als vele bekende cabaretiers kan jij je cabaretcarrière een kickstart geven bij Cameretten. Ben jij klaar om cabaret-liefhebbend Nederland te veroveren? Vul dan nu het inschrijfformulier in!

Kijk voor meer informatie op www.cameretten.nl


---



Ingezonden persbericht