Gemeente Gennep


Persberichten

4Daagse komt natuurlijk ook door de gemeente Gennep Donderdag 21 juli trekt het vierdaagselegioen door Milsbeek en Ottersum. De gemeente Gennep onderneemt diverse activiteiten om wandelaars en toeschouwers een mooie doortocht te bezorgen.

Bij het einde van de Zwarteweg in Milsbeek zwaait het gemeentebestuur de 40 en 50 kilometer lopers uit. De wandelaars ontvangen bij hun vertrek uit de gemeente een fluitje onder het motto: `Gennep laat van zich horen'. Wandelaars die een t-shirt met de opdruk `4Daagse 2011 komt natuurlijk ook door Gennep' dragen worden extra aangemoedigd. Lopers uit de gemeente ontvangen dit shirt op zaterdag 16 juli om 11.00 uur in het stadhuis.

Tijdens de derde wandeldag op 21 juli speelt de Zwitserse `Schiltwalder Blaskapelle' aan de Zwarteweg in Milsbeek. Dit Vierdaagse-orkest staat naast het gemeentebestuur. Aan de overkant staat de Floriade Roadshow. Toeschouwers van de Vierdaagse kunnen in deze trailer een indruk opdoen van het evenement dat zich in 2012 afspeelt in de regio Venlo. Ottersum bevindt zich op de helft van de 50 kilometer route. Om wandelaars daar een hart onder de riem te steken speelt het Vierdaagse-orkest `Muziek houdt fit' op het Raadhuisplein.

Meer informatie over de Vierdaagse in de gemeente Gennep en de verkeersmaatregelen op 21 juli staat op www.gennep.nl > Actueel > Vierdaagse 2011.