Gemeente Haaren


Gemeente Haaren en Woonveste ondertekenen overeenkomst realisatie 17 woningen in plan Wijngaert III

De ondertekening

De gemeente Haaren en Woonveste ondertekenen op 20 juli een overeenkomst voor de bouw van 17 rijwoningen in het gebied Wijngaert III aan de noordwest kant van Haaren.

Het gaat om 11 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. De bedoeling is om in oktober 2011 te starten met de bouw van de woningen. Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2012 opgeleverd.

Huurwoningen

Woonveste verhuurt de 11 tussenwoningen binnen de huurtoeslaggrens. De verhuur start naar verwachting in december 2011. Ingeschrevenen voor een huurwoning bij Woonveste en 't Heem komen in aanmerking. Houd voor meer informatie over deze huurwoningen weekkrant de Meierij en de website www.woonveste.nl in de gaten.

Koopwoningen

Woonveste biedt de 6 hoekwoningen aan met Koopgarant. Om in aanmerking te komen voor één van de woningen is inschrijving bij de gemeente Haaren op de zogenoemde lijst van gegadigden vereist. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dit dan alsnog op www.haaren.nl. Toewijzing vindt plaats op datum van inschrijving.

De verkoop van deze woningen start in september. Via publicaties in de Leije en de Meierij wordt u hierover verder geïnformeerd. Heeft u belangstelling voor deze koopwoningen, neem dan contact op met de verkopend makelaar Van den Hurk Makelaardij te Helvoirt, telefoonnummer (0411) 64 28 28, e-mailadres info@vandenhurkmakelaardij.nl.

Meer weten?

Meer informatie over dit woningbouwproject vindt u op de website van de gemeente Haaren www.haaren.nl en op de website van Woonveste www.woonveste.nl.