Politie Brabant Zuid-Oost

Twee mannen aangehouden voor bedreiging en mishandeling

Helmond, 21-07-2011 o Omdat een 28-jarige vrouw uit Eindhoven door haar ex werd bedreigd en geslagen donderdagmorgen in de woning van haar huidige vriend in Helmond, waarschuwde zij de politie. Deze heeft kort hierna twee verdachten aangehouden in hun woningen in Geldrop. Het gaat om haar 30-jarige ex en een 36- jarige handlanger van de ex.

Midden in de nacht, rond 3.00 uur werd er aangebeld bij de woning van haar huidige vriend, een 31-jarige Helmonder. Toen hij de voordeur opende stond haar ex met een handlanger voor de deur. De ex zou in eerste instantie haar vriend bedreigd hebben. Toen de vrouw, die bij haar vriend verbleef, wilde ingrijpen kreeg zij van hem een klap op haar hoofd. Ook zou hij haar bedreigd hebben met een mes. Hierna liep hij weg met zijn handlanger. Het slachtoffer liep door de klap een bloedende hoofdwond op.

Nadat ze de politie waarschuwde kon rond 4.00 uur beide mannen buiten heterdaad worden aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling en bedreiging.