Kraslotenwinnares bewaarde lot in kamerjas

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 21 juli 2011 - De hoofdprijs van het Flappen Krassen kraslot is dit keer gevallen in Leiden. De kraslotenwinnares uit Leiden bewaarde haar winnende lot in haar kamerjas. Ze won maar liefst 50.000 euro netto. De winnares kocht het kraslot bij Fielemon Sigarenmagazijn in Leiden.

"Ik kon alleen maar lachen toen ik zag dat ik de hoofdprijs gewonnen had. Eigenlijk speel ik altijd mee voor de kleine prijzen. Ik speel altijd met Flappen Krassen en win ook bijna altijd wel iets. Maar de hoofdprijs, dat komt niet eens in je op. Ik was alleen thuis en heb gelijk mijn dochter gebeld om het goede nieuws te vertellen. De eerste dag bewaarde ik het kraslot beneden in huis, maar dat gaf me toch geen goed gevoel. Ik heb het lot mee naar boven genomen en uiteindelijk in mijn kamerjas bewaard. Slapeloze nachten van de zenuwen heb ik niet gehad. Sterker nog, ik slaap er heerlijk van. Ik ga eens rustig nadenken over wat ik met het bedrag ga doen. Voorlopig zet ik het op mijn bankrekening," aldus de gelukkige winnares.

Winkelfeest
Het winnende kraslot is gekocht bij Fielemon Sigarenmagazijn aan het Bevrijdingsplein 1 in Leiden. Hier wordt vrijdag 29 juli om 13.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis koffie.

Iedereen wint met Krasloten
In 2010 telde Krasloten ruim 7,4 miljoen geïnde prijzen met gezamenlijk een geldbedrag van bijna 39 miljoen euro. Maar niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.

*




Razende Robot Reporter