Politiebond ACP

Friese hoofdagent geroemd als `supercollega'

Aafke Hielkema-Meesters (39), hoofdagent in de politieregio Fryslân, is benoemd tot de winnaar van de maand van de CNV Supercollega verkiezing van 2011. Daarmee heeft zij de titel `supercollega bij de politie' op haar naam gezet. Thies Vogel, voorzitter van de Regionale Raad Fryslân bracht vandaag (woensdag 20 juli) een bezoek aan Aafke om haar op persoonlijke wijze met de uitverkiezing te feliciteren.

Politiemensen konden in de gehele maand juni collega's nomineren voor de CNV Supercollega verkiezing, waarbij elke maand een andere sector centraal staat. In de maand juni was dat de politiesector. Uit de nominatie van Aafke blijkt dat zij een zeer gewaardeerde politiecollega is, werkzaam bij de recherche in Leeuwarden.

Vraagbaak

Volgens collega's en familieleden is Aafke iemand die zich wil blijven ontwikkelen en verdiepen in het politievak. Daartoe volgt zij dan ook verschillende cursussen. Met al haar kennis blijkt Aafke een vraagbaak voor zowel collega's bij de politie als het Openbaar Ministerie. Zichzelf daarbij op de voorgrond zetten, speelt hierin geen enkele rol. Met de benoeming van `supercollega bij de politie' wordt Aafke nu toch even in het zonnetje gezet.

Prijs

Aafke wint met haar uitverkiezing tot `supercollega bij de politie' een arrangement (inclusief o.a. culinair 3-gangen diner en uitgebreid ontbijtbuffet) voor twee personen in Sandton Hotel De Roskam in Rheden. De ACP wenst haar een prettig verblijf toe.

---

22/07/11 11:43

---