GameBasics lanceert de '2.0 versie' van Online Soccer Manager

Persbericht van Gamebasics

Online Soccer Manager lanceert de '2.0 versie' van haar voetbal management browser game http://pressdoc.com/p/000ksx

Zoetermeer, Nederland - Op dinsdag 19 juli 2011 is Online Soccer Manager '2.0' gegaan. Voetbalmanagers in de dop kunnen hun hart ophalen in deze volledig vernieuwde versie van het populaire managementspel. De ruim 73 verbeteringen maken het nog makkelijker om je favoriete club helemaal naar je hand te zetten. Het maken van de opstelling, verbeterde 3D graphics, wisselen van account en een handige mobiele versie zijn enkele van de meest in het oog springende verbeteringen.

Details
In Online Soccer Manager van Gamebasics word je manager van je favoriete voetbalclub. Het spel is sinds de start in 2001 in Nederland en later ook daarbuiten snel gegroeid. De teller staat inmiddels op 800.000 dagelijkse spelers. "Met de nieuwe versie zullen we aan onze doelstelling kunnen voldoen om 1,4 miljoen actieve spelers in 2014 te bereiken", zegt Frank Tijhuis, commercieel directeur van Gamebasics.

In Nederland en België loggen elke dag 230.000 enthousiaste spelers in. "Want wie wil er nou geen manager zijn van zijn favoriete voetbalclub? Iedereen heeft verstand van voetbal en denkt het beter te weten dan de buurman" weet Jeroen Derwort, bedenker van het concept. "De missie van Gamebasics is om voetbalfans 10 minuten per dag het gevoel te geven dat zij het reilen en zeilen bepalen bij hun club."

Behalve in Nederland is Online Soccer Manager ook razend populair in het Midden-Oosten, Spanje, Portugal en Oost-Europa. Met de nieuwe versie kan beter worden aangesloten op verschillende culturen en Gamebasics heeft plannen om nieuwe markten zoals Azië en Latijns-Amerika te betreden.

Gamebasics heeft naast de vernieuwde website de ontwikkeling van zowel een iPhone als een Android app in gang gezet, welke begin 2012 beschikbaar zullen zijn. Met deze mobiele versies zullen de spelers in staat zijn de hun team zelfs te managen als er geen PC in de buurt is.

Relevante links
- Online Soccer Manager http://www.osm.nl
- Derwort Media http://www.derwort.nl
- GameBasics http://www.gamebasics.nl

Citaten
- Frank Tijhuis - Commercieel Directeur Gamebasics: Met deze nieuwe versie zullen we aan de verwachtingen kunnen voldoen en ons doel van 1,4 miljoen actieve spelers in 2014 kunnen bereiken", zegt Frank Tijhuis, managing director van Gamebasics. "Op dit moment zijn we al halverwege, met meer dan 800.000 actieve spelers over de hele wereld.

- Jeroen Derwort - Managing Partner Gamebasics: De missie van Gamebasics is om voetbalfans 10 minuten per dag het gevoel te geven dat zij het reilen en zijlen bepalen bij hun club.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.gamebasics.nl



Razende Robot Reporter