Attractiepark Toverland maakt de voetbalwens van Bas van Melick waar

Persbericht van Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland viert dit jaar haar 10de verjaardag. Om dit jubileum met alle bezoekers te vieren gaat Attractiepark Toverland iets bijzonders doen: Attractiepark Toverland bestaat 10 jaar en maakt 10 magische wensen waar!

"Als ik kon toveren dan, dan zou ik wensen dat ik en mijn vriendje Jordy het shirt van PSV 2012 krijgen'.

Op 20 juli 2011 maakte Attractiepark Toverland de wens van de 10-jarige Bas van Melick uit Valkenswaard waar. Bas en Jordy werden 's ochtends thuis verrast door Toverland en werden meteen meegenomen naar het trainingscomplex van PSV in Eindhoven, genaamd De Herdgang.

Daar vond die ochtend een training van de PSV-spelers plaats. Beide voetbalfanaten namen meteen van de gelegenheid gebruik om met enkele spelers van PSV op de foto te gaan en handtekeningen te vragen. 'Wow, wat zijn de spelers groot van dichtbij!'. De favoriete spelers van Bas en Jordy zijn Georginio Wijnaldum en Ola Toivonen. Na de training en de lunch mochten Bas en Jordy naar de persruimte van PSV. Eenmaal op de gewilde persstoelen plaats te hebben genomen, kwamen ineens hun favoriete spelers Toivonen en Wijnaldum binnen gelopen. Met grote ogen keken Bas en Jordy vol bewondering en ongeloof wat hen overkomt. Beide kregen, uit handen van hun favoriete speler, het thuisshirt van PSV met daarop de handtekeningen van alle spelers. Bas en Jordy trokken meteen het nieuwste shirt aan en gingen nogmaals met de spelers op de foto. Beide vaders van de jongens, die stiekem ook grote fans van PSV zijn, hadden tranen in hun ogen staan: 'Dit vergeten we nóóit meer! Dit is echt te gek!'.

Hierna kregen Bas en Jordy een unieke rondleiding in het Philips Stadion, de thuisbasis van PSV in Eindhoven. Ze mochten plaatsnemen in de kleedkamer van de spelers, in de douches van de spelers komen, op de VIP-tribunes het veld aanschouwen, het Phoxy Hol bekijken en alle bekers die PSV ooit heeft gewonnen bewonderen. Bas en Jordy hebben hun ogen uitgekeken.

Tot slot kregen ze allebei de nieuwste wedstrijdbal in de kleuren van het nieuwe uittenue van PSV en begonnen meteen een potje te voetballen met hun vaders.
Bas en Jordy zijn vastberaden om ook profvoetballer bij PSV te worden en gaan nu extra hard trainen bij hun eigen voetbalclub. 'Mijn record met hooghouden is al 83 keer!'.

Als ik kon toveren
Attractiepark Toverland maakt 10 weken lang, elke week een magische wens waar. Deze bijzondere wensen worden gekozen uit alle inzendingen die binnenkomen via de speciale actiewebsite. De meest grappige, bijzondere en magische wensen worden in vervulling gebracht. De wensdag wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Het insturen van een wens is mogelijk tot 14 augustus 2011 via de actiewebsite www.alsikkontoveren.nl.

*

Links:
http://www.alsikkontoveren.nl



Razende Robot Reporter