Politie Groningen

Dirk Kammenga (64) uit Groningen vermist

Groningen, 21-07-2011 o De politie doet onderzoek naar de vermissing van de 64-jarige Dirk Kammenga uit Groningen. De man vertrok dinsdagmorgen om 6.30 uur in zijn auto vanaf de Bruilweering in Groningen. Het was de bedoeling dat hij naar Emmeloord zou gaan. s Avonds is er nog telefonisch contact geweest met de man. Sinds die tijd is niets meer van de Groninger vernomen. De familie en de politie maken zich ernstig zorgen.

Signalement

Dirk heeft een zeer fors postuur (ongeveer 180 kg); 1.93 meter lang; kort grijs haar; brildragend. Bij zijn vertrek droeg hij een lichtgrijs fleecejack met blauwe voering, een zwart t-shirt, een zwarte joggingbroek en zwarte leren slippers. De auto waarin hij is weggegaan betreft een donkergroene Ford Explorer met kenteken 40-GS-KJ. Het is onduidelijk of de man daadwerkelijk in Emmeloord is geweest.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die de man hebben gezien of weten waar hij is. Ook als u informatie heeft over de auto, kunt u dat doorgeven aan de politie. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

Vermiste Dirk Kammenga Vermiste Dirk Kammenga2