Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT 21 juli 2011

KNMV nadert grens van 50.000 leden

Nog even en dan kan de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging het 50.000e lid bijschrijven. Deze mijlpaal voor de overkoepelende motorbond, die in 1904 werd opgericht, denkt men in de maand augustus te bereiken.

De stijging van het ledental is des te opvallender, omdat de verkopen in de motormarkt de laatste jaren een dalende tendens vertonen. Sinds enige jaren voert de KNMV een krachtig beleid om zoveel mogelijk motorrijders aan zich te binden. Als voornaamste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland kan men zich dan steviger naar de buitenwereld profileren.

Uiteraard wordt de 50.000e KNMV'er uitgebreid in het zonnetje gezet en kan een prijzenpakket ter waarde van E 2500,- tegemoet zien. Iedereen die zich de komende weken aanmeldt via www.knmv.nl/lidmaatschap, of gebruik maakt van de actie van de 'Bikers Toolkit' via de KGI'ers (aangesloten motorinstructeurs), maakt kans op de prijzenpot.


---

Over de KNMV
De KNMV, opgericht in 1904, is met bijna 50.000 leden en 280 aangesloten clubs, de grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland. Als overkoepelende motorbond is de KNMV gericht op: sport, opleidingen, recreatief motorrijden, verkeer en verzekeringen. Kijk voor meer informatie op www.knmv.nl.



Ingezonden persbericht