Ingezonden persbericht


Sky Radio groeit met bijna 100.000 luisteraars naar 3.2 miljoen

Naarden, 21 juli 2011 | Het aantal luisteraars van Sky Radio 101 FM is gegroeid naar bijna 3,2 miljoen luisteraars. Dat zijn er bijna 100.000 meer dan in dezelfde periode vorig jaar, zo blijkt uit de meest recente luistercijfers die vanochtend door onderzoeksbureau Intomart GfK bekend zijn gemaakt. Met de stijging laat de non stop muziekzender zien dat de muziekacties en het station uitermate populair zijn.

Algemeen directeur Ab Trik is blij met de cijfers van vanochtend. "Er zijn in Nederland maar twee radiostations die elke week meer dan 3 miljoen luisteraars mogen verwelkomen. Sky Radio behoort al jaren tot die twee grootste zenders van Nederland en dat is een unieke prestatie die we danken aan onze trouwe luisteraars. Dagelijks zijn we bezig met het uitkiezen van de beste muziek. Als je dan ook ziet dat acties met artiesten zoals Adele en onze Beachconcerten erg succesvol zijn en daarom bijvoorbeeld ook jonge vrouwen Sky Radio steeds leuker gaan vinden, kun je alleen maar trots zijn. Zeker nu we begonnen zijn met de No Repeat Workday, heb ik zin in een muzikale zomer"

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met elke werkdag van 9 tot 5 nooit 2 keer dezelfde plaat. Zonder dj's, met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, diverse apps voor o.a de iPhone en Android-toestellen, Canal Digitaal en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio kijk op Skyradio.nl

Sky Radio 101 FM is onderdeel van de Sky Radio Group.