Ingezonden persbericht


FOTOPERSBERICHT

WANDELROUTE NIJMEEGSE VIERDAAGSE VOERT DOOR DROOMKAMERDORP

Fotobijschrift foto:1
Nijmegen, 21 juli 2011 - Wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse keken vandaag verrast op toen ze plotseling door een dorp liepen dat niet op de kaart stond. Op de derde dag van het wandelevenement voert de route pal langs het IKEA Droomkamerdorp. Hier slapen deze week 100 supporters en lopers van de Vierdaagse. Het Droomkamerdorp bestaat uit 35 volledig ingerichte tenten en is neergezet door IKEA om een oplossing te bieden aan het grote tekort aan slaapplaatsen in en rond Nijmegen tijdens het grootste wandelevenement ter wereld.

Fotobijschrift foto:2
Nijmegen, 21 juli 2011 - Twee deelneemster van de Nijmeegse Vierdaagse rusten vandaag even uit in het IKEA Droomkamerdorp. Op de derde dag van het wandelevenement voert de route pal langs het Droomkamerdorp. Hier slapen deze week 100 supporters en lopers van de Vierdaagse. Het Droomkamerdorp bestaat uit 35 volledig ingerichte tenten en is neergezet door IKEA om een oplossing te bieden aan het grote tekort aan slaapplaatsen in en rond Nijmegen tijdens het grootste wandelevenement ter wereld.

Fotobijschrift foto:3
Nijmegen, 21 juli 2011 - De jongste supporter van de Nijmeegse Vierdaagse keek vandaag zijn ogen uit vanuit het IKEA Droomkamerdorp. Op de derde dag van het wandelevenement voert de route pal langs het Droomkamerdorp. Hier slapen deze week 100 fans en lopers van de Vierdaagse. Het Droomkamerdorp bestaat uit 35 volledig ingerichte tenten en is neergezet door IKEA om een oplossing te bieden aan het grote tekort aan slaapplaatsen in en rond Nijmegen tijdens het grootste wandelevenement ter wereld.

EINDE PERSBERICHT

Noot aan de redactie (