Politie Twente

Nagekomen:

Aanrijding letsel
Wierden
Donderdag 21 juli omstreeks 17.00 uur heeft op de Nijverdalsestraat een aanrijding plaats gevonden, waarbij vier auto's betrokken zijn. Eén bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, drie bestuurders zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

Omstreeks 17.00 uur rijdt een automobilist over de Nijverdalsestraat komende uit de richting Nijverdal en gaande in de richting Wierden. Om onbekende reden komt hij op de linkerweghelft terecht, waar hij frontaal in aanrijding komt met de tegemoet komende auto. Hierbij raken beide automobilisten gewond. De veroorzaker moet door de brandweer uit zijn auto bevrijdt worden, waarna hij wordt overgebracht naar het ziekenhuis. De tegemoetkomende automobilist raakt licht gewond en is behandeld door het ambulancepersoneel.

Twee achteropkomende automobilisten, die het ongeval willen ontwijken komen met elkaar in aanraking, één automobilist eindigt hierdoor met zijn auto tegen een boom. Beiden raken licht gewond en zijn ter plaatse behandeld door het ambulance personeel.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente onderzoekt de toedracht. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld.

Noot:
Op dit moment zijn nog geen personalia bekend van betrokkenen.


-----------------------

21 juli 2011




Politie Twente